In de glooiende heuvels van Victoria in Australië, waar ooit de hartslag van de Australische goudkoorts klopte, heeft een man met een bescheiden metaaldetector een verrassende ontdekking gedaan. Een 4,6 kg zware steen, glinsterend van het goud.

Een gouden verrassing

Victoria’s goudvelden waren de kern van Australië’s goudkoorts in de 19e eeuw. Deze regio was enorm rijk aan goudaderen en trok daarom talloze gelukzoekers van over de hele wereld. Nu, vele jaren later, blijken deze velden nog steeds schatten te verbergen.

De identiteit van de gelukkige vinder blijft een mysterie, zijn verhaal gehuld in geheimzinnigheid. Wat dreef hem naar deze plek? Was het puur toeval of een gerichte zoektocht? Hoewel weinig bekend is over zijn achtergrond, spreekt zijn vondst tot de verbeelding. Het toeval, gecombineerd met doorzettingsvermogen en een beetje geluk, leidde tot de ontdekking van een 4,6 kg zware goudklomp, met daarin 83 ons (ongeveer 2,6 kg) puur goud..

Darren Kamp, die de steen taxeerde en ook kocht van de man, zei dat het de grootste vondst was die hij in zijn 43-jarige carrière had gezien. Kamp zag vaker gelukszoekers die tevergeefs probeerden waardeloze stukjes steen aan hem te verkopen, maar dit geval was anders.

“Maar hij haalde deze steen tevoorschijn en toen hij hem in mijn hand liet vallen, zei hij: ‘Denk je dat er voor 10.000 dollar in zit?’. Ik keek hem aan en zei: ‘Probeer $240.000 Australische dollars’. Ik was gewoon sprakeloos… Dit is een vondst van eens in je leven”, aldus Kamp

Ontvang ook 1 gram gratis goud

Het verhaal van deze onverwachte goudvondst laat ons zien dat schatten soms liggen waar we ze het minst verwachten. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om met een metaaldetector de heuvels in te gaan. Gelukkig zijn er andere manieren om aan gratis goud te komen.

Bij GoldRepublic krijgen nieuwe gebruikers nu een gouden kans. Wanneer je minimaal 100 euro investeert in goud, platinum of zilver, ontvang je tijdelijk 60 euro aan gratis goud. Het is een unieke kans om je eigen schat te vinden zonder dat je de modder in hoeft. Bezoek GoldRepublic en ontdek hoe je jouw persoonlijke goudkoorts kunt ervaren. Deze aanbieding is puur goud waard, dus mis het niet!

Het bericht Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.