Bored Ape #3756 wordt op dit moment op OpenSea aangeboden voor iets meer dan 800 ethereum (ETH), ofwel $1,3 miljoen op het moment van schrijven. Niemand minder dan Madonna, de zangeres en superster, heeft hier haar oog op vertelde ze in een interview.

“Ik was vastberaden om een ​​aap te kopen en heel specifiek over wat ik wilde: de aap met een leren motorpet en veelkleurige tanden”, zei Madonna. “Ik kreeg te horen dat het door mij was geïnspireerd en naar mij was gemodelleerd, en het werd gekocht door een vrouw die een fan van mij is.”

Madonna voelt zich specifiek tot deze Bored Ape aangetrokken door de unieke karakteristieken van de non-fungible token (NFT). De leren S&M motorpet, de regenboog tanden en de ‘trippy’ huid zijn dingen waar de zangeres zich wel in kan herkennen. Toch geeft Yuga Labs, die onlangs onder vuur stond, aan dat de Apes nooit specifiek worden ontworpen op basis van een persoon.

NFT net iets te duur voor de superster

Ook gaf Madonna aan dat de huidige fan die de NFT bezit bereid is deze aan haar te verkopen. Helaas vond de superster de NFT toch iets te duur. Madonna, met een vermogen van $575 miljoen en over haar carrière ongeveer $1,2 miljard bij elkaar heeft gezongen, is daarom voor een iets goedkopere optie gegaan. Zij kocht in plaats daarvan de Bored Ape #4988.

Madonna en non-fungbile tokens

Dat Madonna een fan is van NFT’s is geen geheim. De zangeres bezit ook twee World of Women NFT’s die ze gekocht heeft voor $13.000 per stuk. Ook heeft ze een Otherdeed gemint. Dit is een stuk land in de Otherside metaverse game.

Tevens heeft Madonna haar eigen NFT collectie uitgebracht in samenwerking met de kunstenaar Beeple, kunstenaar van het Jaar 2021. In deze vreemde doch exclusieve collectie konden we een naakte Madonna aanschouwen. Niet alleen was ze naakt, ook beviel ze van allerlei soorten natuurlijke voorwerpen of dieren. Dat Madonna nu een plaatje van een aap wil is daarom niet heel vreemd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.