In een nieuwe Madelon Praat bekijkt Madelon de huidige economische situatie. Ook werpt ze natuurlijk een blik op de cryptomarkt in deze context, met een technische analyse van bitcoin (BTC) en een on-chain analyse.

Het monetair beleid loopt op haar laatste benen. Daarom is het sinds de oplopende spanningen en de oorlog in oost Europa meer dan ooit van belang dat het pad tussen recessie, crisis en depressie enerzijds en enorme inflatie anderszins op de juiste manier bewandeld wordt.

We zien de inflatie fors oplopen, de gas en olieprijzen én de koers van goud evenzo. Terwijl de Roebel fors naar beneden stort en de sancties vanuit beide kampen enorme economische gevolgen hebben. De koers van bitcoin liep juist kortstondig op en de correlatie met de SP500 zakt verder weg.

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.