Stijgende prijzen, stijgende lonen en macro-economische onzekerheid. Dat is hoe de wereld er op dit moment uitziet, en het lijkt er niet op dat dit snel gaat veranderen. Sterker nog, het lijkt erop dat het slechts het begin is. Madelon Vos praat je bij in een nieuwe aflevering van Madelon Praat.

In de aflevering van vandaag benadrukt ze dat prijzen van alledaagse producten hard aan het stijgen zijn. Bedrijven hebben daar veel last van en dreigen faillissement aan te moeten vragen. De hoge prijzen dreigen voor een recessie te zorgen, en om te voorkomen dat de koopkracht te hard daalt proberen vakbonden de minimumlonen enorm te laten toenemen.

Verder blijft de dollar bijzonder sterk, of is de euro gewoon ongelofelijk zwak? En Rusland mag dan wel kapotgemaakt zijn met sancties, toch lijkt de Russische roebel sterker te worden dan je zou denken.

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen!

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.