In een nieuwe aflevering van Madelon Praat bespreekt Madelon Vos weer een groot assortiment van verschillende economische onderwerpen.

De inflatie ligt momenteel het hoogst in veertig jaar en De Nederlandsche Bank (DNB) geeft aan dat zij wellicht een grote fout heeft gemaakt. DNB onderschat wellicht het “stagflatie” scenario uit de jaren ’70 en DNB president Klaas Knot heeft het over een mogelijk doemscenario met een inflatie van maar liefst 9,5% in 2022.

Ondertussen rijzen de olie-, energie- en gasprijzen de pan uit. De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, verhoogde deze week de rentetarieven om de hoge inflatie tegen te gaan, maar is daar vooralsnog zeer terughoudend in. Men vraagt zich af of deze stijging überhaupt genoeg is om de inflatie enigszins terug te dringen. En wat is China ondertussen eigenlijk aan het doen?

Madelon heeft dus een uitgebreid reeks aan onderwerpen voor ons in deze nieuwe aflevering waarin ze natuurlijk ook de bitcoin koers bekijkt!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.