Op 17 april viert 1xBit pasen! De festiviteiten zullen vroeg beginnen op 1xBit aangezien zij iets speciaals hebben voorbereid voor iedereen dit jaar. Met Easter Bunny’s Adventure, krijg je de mogelijkheid om eieren te zoeken en op jacht te gaan naar verschillende cadeau’s die zijn verstopt.

Laat de jacht op de grootste eieren beginnen!

De gulle haas brengt vreugde bij je in huis middels een toernooi met geweldige prijzen. Je hebt geen konijnenpoot nodig om veel te winnen met 1xBit. Het enige dat je hoeft te doen is op je favoriete slotmachine spelen zoals je normaliter zou doen en zo veel mogelijk punten verzamelen.

Het team van 1xBit heeft speciaal voor dit toernooi een prijzenpot van 0,5 BTC opgezet. Deze pot zou je mogelijk samen met 29 andere kunnen winnen. Dus speel, jaag, verzamel punten, stijg op de ranglijst en wordt beloond met bitcoin-prijzen.

Hoe kan je aan Easter Bunny’s Adventure meedoen?

Iedereen die meerderjarig is met een account op 1xBit.com mag meedoen aan het paastoernooi. Mocht je nog geen account hebben kan je je registreren via deze pagina. Vul aldaar je e-mailadres en wachtwoord in om mee te doen.

Nadat je dat gedaan hebt kan je inloggen in je nieuwe account en kan je naar de pagina van het toernooi gaan. Vergeet niet om op de ‘Take part’ knop te klikken om er zeker van te zijn dat je ingeschreven bent. Vanaf 15 april begint het toernooi en duurt tot 16 mei 2022; een hele maand toegewijd aan het belonen van jou!

Speel alle slotmachines die je leuk vindt van alle providers die beschikbaar zijn op 1xBit om punten te verzamelen. Hoe meer je speelt, des te groter je beloningen zullen zijn.

Easter Bunny’s Adventure heeft 25 levels waar je je doorheen kan worstelen. Je zal omhoog kunnen gaan door te spelen en punten te verdienen. Dit zorgt ervoor dat je steeds dichterbij het gouden ei komt. Vanaf de laatste 7 levels kan je crypto-prijzen winnen.

Hier is een voorbeeld van hoeveel punten je moet verzamelen in sommige levels:

0-24 punten – 1e level
25-49 punten – 2e level
50-199 punten – 3e level etc.

Om het hoogste level, level 25, te bereiken, moet je 5.000 punten verzamelen.

In de regels kan je alle vereisten over de overige levels lezen onder het gedeelte over het Easter Bunny’s Adventure toernooi.

Prijzen & beloningen

1xBit heeft een totale prijzenpot van 0,5 BTC voor deze gelegenheid beschikbaar gemaakt. De prijzen worden onderverdeeld over de beste 30 spelers aan het eind van het toernooi. Dat ziet er zo uit:

1e plaats – 120 mBTC (minimale levels behaald – 25).
2e plaats – 65 mBTC (minimale levels behaald – 25).
3e plaats – 50 mBTC (minimale levels behaald – 21).
4-5e plaats – 20 mBTC (minimale levels behaald – 17).
6-10e plaats – 15 mBTC (minimale levels behaald – 12).
11-20e plaats – 10 mBTC (minimale levels behaald – 8).
21-30e plaats – 5 mBTC (minimale levels behaald – 4).

De voordelen van het spelen op 1xBit.com

1xBit.com is een anoniem crypto casino waar je geen KYC hoeft te doorlopen of persoonlijke gegevens hoeft aan te leveren. Een registratie is binnen enkele minuten voltooid. Het enige wat je op hoeft te geven is een e-mailadres en een wachtwoord.

Nieuwe spelers zullen gebruik kunnen maken van een welkomstbonus tot 7 BTC voor de eerste vier stortingen. Voor een uitgebreide uitleg kijk hier. Registreer met de promo code EASTERADV om 125% stortingsbonus te krijgen over je eerste storting.

1xBit heeft een enorme collectie van 5.000 slots die je kunt spelen.

Maak van deze pasen een die je nooit zal vergeten. Neem deel aan het speciale Easter Bunny’s Adventure-toernooi en ontvang mogelijk een deel van de 0,5 BTC-prijzenpot!

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.