LUNA komt terug! Sterker dan ooit! Nou ja, dat is wat de organisatie achter LUNA natuurlijk wil bereiken. Nog geen week geleden daalde LUNA met 95% binnen één week. In de afgelopen dagen is er veel gebeurd: Terra is naar buiten gekomen met een ecosysteem revival plan. In dit voorstel staat dat ze een fork willen laten plaatsvinden. Een fork is een soort splitsing van de blockchain. Voorbeelden hiervan zijn de splitsing van Ethereum (ETH) en Ethereum Classic (ETC) én Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH). Terra wil dus dat er een tweede blockchain komt. De oude blockchain zou dan Terra Classic gaan heten en de nieuwe blockchain blijft Terra heten.

Terra vs Terra Classic: de nieuwe LUNA 2.0

Een aantal belangrijke zaken uit dit revival plan voorstel: Ten eerste, in de nieuwe Terra blockchain zal geen sprake zijn van een algoritmische stablecoin. Ten tweede, is het goed om te weten dat de lancering van deze nieuwe blockchain op dit moment gepland staat om rond 27 mei plaats te vinden. Ten derde zullen er 1 miljard tokens zijn op de nieuwe blockchain. 10% van deze 1 miljard tokens zal gaan naar de houders van LUNA op het moment van de lancering van de nieuwe blockchain. 25% van de 1 miljard tokens zal gaan naar de UST houders op het moment van de lancering. Van deze 25% wordt 10% meteen beschikbaar. De overige 90% van de tokens worden in eerste instantie vergrendeld en vervolgens gedurende de volgende twee jaar linear vrijgegeven.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.