In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Sinds het begin van dit jaar heeft cardano een sterke stijging doorgemaakt, met enkele correcties onderweg die achteraf perfecte instapmomenten bleken te zijn. De analisten van Crypto Insiders proberen nu hierop in te spelen en zeiden het volgende in hun meest recente ADA analyse:

“We zien dat de ADA koers momenteel bezig is met het vormen van de tweede wave van een 12345 Elliott Wave-patroon. Volgens deze theorie eindigt de tweede wave vaak tussen de 50% en 61,8% Fibonacci.

Voor ADA betekent dit de zone tussen de $0,36 en $0,38. We verwachten dat de koers deze zone zal bereiken en daarna een flinke stijging zal doormaken. Deze stijging zal in ieder geval richting de $0,45 gaan.” 

Zoals we nu kunnen zien heeft ADA op de cent deze zone perfect bereikt en heeft vervolgens de harde stijging ingezet. Sinds deze analyse enkele dagen geleden met alle Premium leden werd gedeeld, is de ADA koers al met ongeveer 10% gestegen.

Deze analyse is op 24 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.