Er zijn mensen die in crypto zitten voor de korte termijn. Zij kijken naar uurgrafieken en stressen om iedere minimale beweging. In het verleden bleek deze strategie regelmatig winstgevend te zijn, maar het is geen eenvoudige manier. Zeker nu, nu we te maken hebben met een bear run. Het is ook niet per se de beste manier om te investeren in cryptocurrencies. Dit komt omdat de echte potentie in de lange termijn zit. Als je crypto koopt en vasthoudt kun je je wel eens opmaken voor flinke winsten in de toekomst. Crypto draait niet alleen maar om snel rijk worden. Bovendien kan een beetje geduld je veel meer opleveren. Om die reden is het eigenlijk ook gemakkelijker om mee te doen met een langetermijnvisie. Het maakt namelijk niet uit als je investeringen in waarde zakken in een bepaalde week, zolang ze maar potentie hebben. Kijk een jaar later nog eens en hopelijk zie je dan hoeveel geld je ermee hebt verdiend. Hoewel de huidige markt wellicht anders doet vermoeden, is de lange termijn potentie van crypto enorm. Zoals ze zeggen: ‘it’s here to stay’. Wil je jezelf klaarstomen voor toekomstig succes? Dan moet je volgens sommige experts de volgende crypto projecten volgen.

Uniglo (GLO)

Uniglo is misschien wel de de beste hold in tijden. Sommige experts zijn het daar ook over eens. Uniglo heeft volgens hen namelijk een sterke techniek en is gemaakt door een zeer getalenteerd team. De activa zijn volledig gedekt door onderpand, waardoor Uniglo bezitters kunnen vertrouwen op een token die niet overgevoelig zijn voor extreme prijsdalingen. Bovendien wordt deze cryptocurrency steeds schaarser naar verloop van tijd. Deze combinatie maakt GLO perfect als deflatiemunt en biedt het mogelijk een antwoord op de huidige inflatie problemen. 

Pancakeswap (CAKE)

Pancakeswap is al een voltallig onderdeel in de wereld van crypto trading, staking en swapping. In omvang concurreert het met Uniswap en het netwerk bevat tokens die je simpelweg nergens anders kunt vinden. CAKE, the native token van Pancakeswap, is na het behalen van eerdere successen klaar om een nog grotere speler te worden. Ook CAKE is voor de lange termijn en zou zomaar eens perfect in jouw portfolio kunnen passen.

Avalanche (AVAX)

Ook Avalanche heeft fantastische lange termijn potentie. Het wordt door sommigen aangeraden om AVAX te kopen en vast te houden, omdat het een van de meest milieuvriendelijke coins is. Samen met Solana slaagt AVAX erin om belangrijke problemen zoals transactiesnelheden en kosten op te lossen, terwijl het ook nog eens goed voor de planeet is. Avanlanche is een goede optie met het oog op de toekomst, nu de wereld steeds milieubewuster wordt. Zeker ook omdat andere crypto projecten kritiek blijven krijgen vanwege hun negatieve impact op de planeet.

SpookySwap (BOO)

SpookySwap is onderdeel van het bloeiende Fantom netwerk en is misschien wel het meest succesvolle project van deze blockhain. Het biedt gebruikers tal van mogelijkheden om inkomsten te genereren en zou in de toekomst zeker nog een stuk groter kunnen worden. Om die reden is nu wellicht hèt moment om te investeren.

Conclusie

Er zijn experts die fan zijn van BOO, AVAX, GLO en CAKE en raden dit zeker aan voor jouw portfolio. Het zijn volgens deze experts stuk voor stuk aankopen met het oog op de toekomst. Check ze vandaag nog!

Ontdek meer

Join Presale:  https://presale.uniglo.io/register 

Website:  https://uniglo.io 

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord:  https://discord.gg/a38KRnjQvW 

Twitter:  https://twitter.com/GloFoundation1

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.