De KuCoin Community Chain (KCC) kondigt officieel de ‘Early Bird’ registratie van de ‘KCC Unicorn Contest’ aan. De officiële inschrijving voor de wedstrijd wordt op 15 maart geopend.

De Unicorn Contest zal een uitgebreide evaluatie van het KCC ecosysteem uitvoeren. Het evenement zal meerdere gebieden beslaan, zoals DeFi, Infrastructure, NFT, GameFi, SocialFi, Metaverse en Web3. De wedstrijd heeft ook verschillende incentives en ondersteunende plannen opgezet voor uitstekende projecten. De best gerangschikte unicorn ontvangt een maximale beloning van $30.000, evenals marketingondersteuning, een potentiële incubatie investering, potentiële notering op KuCoin en toegang tot andere verschillende bronnen van de KCC GoDAO.

Het hoofd van KCC, Leandre, verklaart: “Als een potentieel baanbrekend evenement in het KCC ecosysteem, streeft de KCC Unicorn Contest ernaar om volledig gebruik te maken van hoogwaardige on-chain projecten. Door deze projecten op verschillende manieren te ondersteunen en de topspelers van elk gebied te incuberen, zullen we het hele KCC-ecosysteem naar een hoger niveau tillen.”

Volgens het officiële document zal KCC projecten evalueren op basis van de totale vergrendelde waarde, het dagelijks transactievolume, het maandelijks gemiddeld transactievolume, het aantal actieve adressen, de technologie/productinnovatie en andere belangrijke meetwaarden voor projecten die deelnemen aan de Unicorn Contest. Om de kans te krijgen om deel te nemen en misschien zelfs prijzen te winnen in de wedstrijd, moeten deelnemers zich binnen een bepaald tijdsbestek registreren op KCC.

De Early Bird inschrijving is nu al geopend. Alle native KCC projecten en actieve cross-chain projecten kunnen zich aanmelden en deelnemen aan de KCC Unicorn Contest. Bezoek https://www.kcc.io/unicorn voor meer informatie.

Over KCC

KCC is een openbaar chain project geïnitieerd en gebouwd door de ontwikkelaarsgemeenschap van KCS en KuCoin, met als doel de netwerklatentie en hoge transactiekosten van Ethereum op te lossen. KCC is gebaseerd op Ethereum en is compatibel met EVM en smart contracts om gebruikers en ontwikkelaars van de gemeenschap een snellere, gemakkelijkere en goedkopere blockchain ervaring te bieden.

Bezoek https://www.kcc.io voor meer informatie over KCC of lees hier de KuCoin review op Crypto Insiders

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.