Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) uit onze Premium groep en kijken we naar recente ontwikkelingen die mogelijk invloed hebben op de koers. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Cardano nieuws

Cardano heeft onlangs een belangrijke update gekregen genaamd Vasil. Deze update heeft ervoor gezorgd dat smart contracts op Cardano nu functionaliteiten hebben gekregen en dat transacties op het netwerk sneller en goedkoper zijn. Mede door deze update blijken veel whales zeer geïnteresseerd te zijn in ADA.

Dit blijkt uit een nieuw bericht van het Twitteraccount WhaleStats. WhaleStats is een wallet tracker die zich vooral focust op de grootste whales op de meest populaire blockchains. Het viel Whalestats onlangs op dat ADA een top 10 token is die door de 4.000 grootste whales op de Binance Smart Chain afgelopen week werden gekocht.  Op het moment van schrijven houden de top BSC 100 whales ongeveer $5,2 miljoen aan ADA vast.

JUST IN: $ADA @CardanoStiftung now on top 10 purchased tokens among 4000 biggest #BSC whales in the last 24hrs

Peep the top 100 whales here: https://t.co/CnPsLVmRmh

(and hodl $BBW to see data for the top 4000!)#ADA #whalestats #babywhale #BBW pic.twitter.com/MHzoIUrNEW

— WhaleStats – the top 1000 BSC richlist (@WhaleStatsBSC) October 7, 2022

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders keken onlangs opnieuw naar de grafiek van ADA en deelden hun bevindingen met onze leden. Zij verwachten dat de koers nog niet klaar is met dalen. Omdat de koers op dit moment een WXY Elliott Wave patroon vormt, verwachten zij dat de huidige daling op de 100% fibonacci zal eindigen. Dit niveau ligt rond de $0,35. Vanaf dit niveau zullen de analisten opnieuw naar de koers kijken om te zien of ADA genoeg kracht heeft om een ommekeer naar boven te maken.

Bovenstaande ADA analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ADA kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.