Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ripple nieuws

Alhoewel in recent Ripple nieuws te lezen was dat het bedrijf nog altijd zijn handen vol heeft aan de rechtszaak, is Ripple ook druk bezig met het uitbreiden van zijn diensten. Ripple gaat samenwerken met bedrijven in Frankrijk en Zweden om zijn on-demand liquidity (ODL) service te laten groeien.

In Frankrijk gaat Ripple samenwerken met Lemonway en in Zweden met Xbaht, beide betalingsproviders. Deze samenwerkingen zouden positief kunnen zijn voor Ripple, aangezien het bedrijf op deze manier meer naamsbekendheid maakt in Europa, terwijl het momenteel vooral actief is in Azië.

Welcoming two new ODL partners today! @LemonWay as our first ODL partner in France & Xbaht as our first ODL partner in Sweden!

Together, we’re making it easier for consumers and businesses in these regions to make real-time payments around the world. https://t.co/WOFgR3D0IP

— Ripple (@Ripple) October 11, 2022

Technische analyse XRP koers

De XRP koers heeft over de afgelopen weken precies gedaan wat de analisten van Crypto Insiders aangaven. De koers maakte onlangs een forse stijging en bereikte toen de vooraf getekende verkoopzone. Vanaf dit punt verwachten de analisten een korte daling voordat de koers weer omhoog kan.

Deze daling zal in de vorm van een X wave uit een WXY Elliott Wave patroon plaatsvinden. De volgende Y wave zal waarschijnlijk een krachtige stijging zijn die de koers richting de 100% fibonacci kan brengen. De analisten hebben dus een bearish korte termijn visie, maar een bullish middellange termijn visie voor XRP.

Bovenstaande XRP analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

XRP kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.