Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Binance Coin (BNB) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Binance Coin nieuws

Patrick Hillmann, Chief Communications Officer bij crypto exchange Binance, heeft onlangs gesproken over de recente BNB Chain hack. Hillmann sprak tijdens het ‘first mover’ programma op CoinDesk TV en gaf aan dat de hack nog veel erger had kunnen zijn als de validators er niet waren geweest.

Deze validators zagen namelijk gekke activiteit op de blockchain en kwamen er snel achter dat iemand een manier had gevonden om zijn eigen BNB tokens te minten. Hillmann gaf aan dat Binance door de oplettendheid van de community en deze validators het netwerk konden pauzeren.

“Gelukkig kwam de community en de validators heel snel in actie, en waren we in staat om de blockchain af ​​te sluiten en daadwerkelijk te voorkomen dat het grotendeel van die nieuw gemaakte BNB het ecosysteem daadwerkelijk kon verlaten.”

Technische analyse BNB koers

BNB heeft, zoals hierboven beschreven, onlangs wat slecht nieuws moeten verduren wat voor een daling zorgde. Toch zagen de analisten uit de Premium community van Crypto Insiders deze daling al sinds 1 september 2022 aankomen. Op dit moment verwachten de analisten dat de trend zal voortzetten richting het zuiden.

BNB lijkt namelijk een 12345 Elliott Wave patroon gevormd te hebben. Binnen dit patroon bevindt de koers nu in de meest explosieve wave, namelijk de derde wave. Deze wave kan de koers richting de groene zone op de onderstaande grafiek brengen. Deze zone ligt tussen de 127,2% en 161,8% fibonacci.

Bovenstaande BNB analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

BNB kopen of verkopen?

Overweeg jij BNB te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.