Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Aantal smart contracts op Cardano groeit hard

Belangrijk voor de groei van Cardano is de ontwikkeling die op het netwerk plaatsvindt. Zo blijkt uit gegevens van Cardano Blockchain Insights dat het aantal smart contracts op Cardano sterk blijft groeien, ook na de recente Vasil update. Dat is een indicatie van een gezond netwerk en kan voor een grotere vraag naar ADA veroorzaken. Het aantal smart contracts op Cardano is gegroeid met ruim 200 nieuwe contracten in slechts de laatste 4 weken. Dit komt neer op een maandelijkse groei van ruim 6% en een totaal van bijna 3.400 contracten op het netwerk. De groei is aanzienlijk over de korte periode.

Cardano transactiesnelheid verbubbelt

Sinds de Vasil update is ook de transactiesnelheid van Cardano sterk verbeterd. Deze is ruim verdubbeld van ongeveer 1 TPS naar ruim 2,5 TPS. Een hogere transactiesnelheid maakt het Netwerk schaalbaarder waardoor het beter kan groeien. In ander recent cardano nieuws kondigde de oprichter een nieuw tijdperk voor het netwerk aan.

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders deelden op 23 augustus dat zij verwachten dat ADA hard kan dalen. Ondertussen weten we dat zij hier gelijk in hadden. Later wisten ze hier ook een target op te kunnen plaatsen. Aangezien de koers een grotere WXY Elliott Wave patroon vormt, zou deze kunnen dalen naar de 100% fibonacci. Dit zou de ADA koers naar $0,35 brengen. Deze mogelijkheid wordt vergroot doordat meerdere verschillende Elliott Wave patronen samenkomen.

Bovenstaande ADA analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ADA kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.  Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.