Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Bitcoin Core 24.0 update

Het Bitcoin Core-project brengt ongeveer elke zes maanden een nieuwe grote release van zijn software uit. De 24e release bevindt zich momenteel in de candidate fase, wat betekent dat deze nog in de testfase zit. Dit wil zeggen dat de update elk moment geïmplementeerd kan worden, maar dat kan alsnog een aantal weken duren.

De grootste veranderingen van deze update

Er komt een verandering in de manier waarop Bitcoin nodes blocks downloaden wanneer ze synchroniseren met het netwerk. Deze update zal er ook voor zorgen dat er minder data wordt opgeslagen op de blockchain. Ook krijgen de miners de mogelijkheid om transacties te accepteren die een hogere fee bieden.

Technische analyse BTC koers

De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders zijn nog echter altijd bearish over de bitcoin koers. Zij verwachten namelijk nog een flinke daling. De kleine verkoopzone rond $20.500 is geraakt en werd gevolgd door een sterke daling. Bitcoin is nu nog bezig met de derde wave van een 12345 Elliott Wave patroon. Deze derde wave is altijd het krachtigst en zal de koers waarschijnlijk nog lager kunnen brengen voordat de weg naar boven wordt hervat.

Bovenstaande BTC analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

BTC kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.  Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.