Kevin O’Leary, bekend van het programma Shark Tank, heeft zijn investeringsstrategie in de cryptocurrency markt onthuld.  In een nieuw interview met de Squawk Box van CNBC heeft de televisiester en investeerder laten weten dat het onmogelijk is om precies te zeggen welke projecten op de lange termijn zullen winnen omdat de teams achter alle projecten extreem getalenteerd zijn. 

Kevin O’Leary

O’Leary  gaf aan dat zijn strategie is om ‘ze allemaal te hebben’, en noemde zelfs Ethereum (ETH), Solana (SOL), Helium (HNT) en Avalanche (AVAX).

Het hele punt is dat je niet weet wie er gaat winnen. Gaat Ethereum winnen? Zal Solana winnen? is het Helium of is het Avalanche? Ik heb ze allemaal. Gelukkig zijn het allemaal slechts softwareontwikkelingsteams. Ontmoet deze mensen [en] je zal ontdekken dat ze in de twintig zijn. Het zijn de slimste ingenieurs ter wereld.

Waar O’Leary in vorige interviews aangaf dat hij cryptocurrencies rotzooi en vuilnis vond, heeft hij ondertussen 20% van zijn portfolio in digitale activa zitten. 

Ik heb miljoenen dollars [in crypto]. Twintig procent van mijn portefeuille zit nu in cryptocurrencies en Blockchain.”

In oktober van vorig jaar gaf hij aan nog maar 7% van zijn totale portfolio in crypto te hebben zitten.

Crypto regulatie

De investeerder, die onlangs een gesprek gehad met de Republikeinse senator Cynthia Lummis van Wyoming en andere Amerikaanse wetgevers om crypto-regulering te bespreken, geeft aan dat hij het belangrijk vind dat wetgevers snel wet- en regelgeving om crypto heen moeten maken, omdat ze anders achter zullen lopen op landen die dit wel doen.

Canadezen zijn geavanceerder… Idem voor de Verenigde Arabische Emiraten [en] Zwitserland. We lopen zo ver achter in de politiek voor deze opkomende industrie die de wereld van de financiële dienstverlening zal leiden.”

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.