In deze aflevering van Madelon Praat komen veel grote aankondigingen aan bod! Mexico blijkt bitcoin te omarmen en miljoenen bedrijven kunnen nu betalingen accepteren middels het Lightning Network. Binnen het kabinet nemen ondertussen de zorgen omtrent inflatie toe.

In een rondetafelgesprek lieten vier topeconomen van zich horen en wel hun ongezouten mening over het beleid omtrent inflatie. De toekomst ziet er volgens hen alles behalve rooskleurig uit. Op de markt voor obligaties is na tientallen jaren van opwaartse trends een neerwaartse beweging waar te nemen. Daarnaast is er sprake van een ommezwaai op de huizenmarkt.

Stemmen op Madelon

Uiteraard is het erg mooi dat Madelon Vos de crypto gemeenschap vertegenwoordigt bij de Televizier-Ster competitie. Mocht Madelon uiteindelijk genomineerd worden dan zal haar serie Madelon Navigeert de eerste economische YouTube serie zijn met een dergelijke nominatie!

Stemmen op Madelon Navigeert kan via de website van Televizier.nl

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.