In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De cryptocurrencymarkt maakte de afgelopen dagen een opmerkelijke beweging. Op 25 april stegen de koersen en hard, vervolgens daalden ze flink op 26 april en op 27 april konden ze grotendeels herstellen. Toch hielden de analisten vna Crypto Insiders al rekening met een dergelijk patroon voor ethereum begin van de week, zoals hieronder is te lezen:

 “ETH ziet er naar onze mening enorm bullish uit. Wij verwachten namelijk een korte daling richting de 50% tot 61,8% Fibonacci, wat gelijk staat aan een koers tussen $1.666 en $1.760. Voor onszelf biedt deze zone een mogelijk een nieuw instapmoment. 

Wij verwachten hierna namelijk een harde stijging te zien. De koers van ethereum gaat namelijk de derde impuslieve golf van een 12345 Elliott wave patroon in. Wij verwachten dat ETH hierdoor mogelijk doorschiet richting de $2.600, een stijging van ongeveer 50%.” 

De ETH koers heeft mogelijk niet niet deze koopzone bereikt en is wellicht al de verwachte stijging gestart. In de Premium omgeving houden de analisten de ontwikkelingen rondom de koers nauwlettend in de gaten. Binnen enkele dagen delen de analisten een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse is op 24 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.