Op 8 maart was het zover; de initial exchange offering (IEO) van IndiGG (INDI) op crypto exchange FTX.  De IEO was succesvol en ondertussen is ook duidelijk geworden dat IndiGG een listing gaat krijgen op FTX. Deze zal op 10 maart om 15:00 Nederlandse tijd live gaan. Heb je interesse in deze cryptocurrency, maar heb je nog geen FTX account? Geen enkel probleem. Via deze link maak je eenvoudig een account aan.

Upcoming Listing on FTX: $INDI Spot Market!@YGGIndia
Listing details: https://t.co/ampSQBcqZa pic.twitter.com/kIg7CrjPWH

— FTX (@FTX_Official) March 9, 2022

In de afgelopen weken kwam op Crypto Insiders al een aantal keer een aankondiging van de IEO voorbij. INDI gaat nu dus te verhandelen zijn op het platform van FTX en wel op de spotmarkt. Het aangeboden handelspaar is  INDI/USD. 

IndiGG

Maar wat is IndiGG nu eigenlijk? IndiGG is een subDAO van Yield Guild Games wat in januari 2022 is opgericht om een Web3 en play-to-earn gaming ecosysteem op te richten in India. IndiGG maakt het mogelijk voor gamers om (echt) geld te verdienen terwijl ze hun favoriete hobby aan het beoefenen zijn. 

India heeft ruim 400 miljoen gamers rondlopen, waardoor je gerust kunt stellen dat de gaming industrie in India gigantisch is. Naast dat IndiGG onderdeel is van Yield Guild Games, werkt het ook samen met Polygon (MATIC). Met deze twee giganten in de Web3 omgeving wil IndiGG ervoor zorgen dat miljoenen Indiase gamers toetreden tot het Web3 gaming ecosysteem. In totaal zullen er 1 miljard INDI tokens op de markt verschijnen.

Meer informatie over IndiGG is terug te vinden op de eigen website en in deze uitgebreide nieuwsbrief. Die laatste geeft ook veel details over de INDI token economics. 

FTX handelskosten

Interesse in IndiGG? Dan ben je vast benieuwd naar de FTX handelskosten. Deze zijn in onderstaande afbeelding terug te vinden. De handelskosten in het overzicht gelden voor de futures en spotmarkten. 

Meer informatie over FTX handelkosten, kortingen en referral campagnes is te lezen op deze pagina.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.