Vandaag is het dan eindelijk zover; de initial exchange offering (IEO) van IndiGG (INDI) gaat live op crypto exchange FTX. Dit zal om 14:00 uur Nederlandse tijd gebeuren. Gebruikers van FTX, die aan alle voorwaarden hebben voldaan, hebben dan één uur de tijd om hun bod uit te brengen. Dat kunnen ze via deze link doen.

$INDI has its IEO on @FTX_Official tomorrow!

Here’s a detailed breakdown on the $INDI token-economics and why the token is important for the IndiGG ecosystem and community.

Read more: https://t.co/B2StsCjQ9V

— IndiGG (@YGGIndia) March 7, 2022

Alles over IndiGG (INDI)

Maar wat is IndiGG nu eigenlijk? IndiGG is een subDAO van Yield Guild Games wat in januari 2022 is opgericht om een Web3 en play-to-earn gaming ecosysteem op te richten in India. IndiGG maakt het mogelijk voor gamers om (echt) geld te verdienen terwijl ze hun favoriete hobby aan het beoefenen zijn. 

India heeft ruim 400 miljoen gamers rondlopen, waardoor je gerust kunt stellen dat de gaming industrie in India gigantisch is. Naast dat IndiGG onderdeel is van Yield Guild Games, werkt het ook samen met Polygon (MATIC). Met deze twee giganten in de Web3 omgeving wil IndiGG ervoor zorgen dat miljoenen Indiase gamers toetreden tot het Web3 gaming ecosysteem.

In totaal zullen er 1 miljard INDI tokens op de markt verschijnen, die als volgt verdeeld zullen worden:

Community – 40,0%
Early contributors – 23,4%
Treasury – 18,0%
Founding team – 13,0%
Advisors – 4,0%

De INDI tokens worden gebruikt om de community te belonen en in balans te houden. Tevens moeten ze voor stabiliteit van de DAO (decentrale autonome organisatie) zorgen op de lange termijn. Het is de bedoeling dat de 1 miljard INDI tokens uitgegeven worden over een periode van 6,5 jaar. Alle details over IndiGG en de INDI token kun je hier vinden.

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van IndiGG op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van IndiGG, maar hoopgevend is het zeker.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.