Aankomende dinsdag 8 maart om 14:00 uur Nederlandse tijd zal de initial exchange offering (IEO) live gaan op crypto exchange FTX. Benieuwd naar hoe je mee kunt doen? Lees dan gauw verder!

Want to participate in the $INDI IEO on @FTX_Official?

Here’s a comprehensive guide so that you can prepare well in advance!
https://t.co/AS4dF0p176

— IndiGG (@YGGIndia) March 1, 2022

De cryptocurrency gaat binnenkort een IEO krijgen op crypto exchange FTX, maar wat is IndiGG nu eigenlijk? IndiGG is een subDAO van Yield Guild Games wat in januari 2022 is opgericht om een Web3 en play-to-earn gaming ecosysteem op te richten in India. IndiGG maakt het mogelijk voor gamers om (echt) geld te verdienen terwijl ze hun favoriete hobby aan het beoefenen zijn. 

India heeft ruim 400 miljoen gamers rondlopen, waardoor je gerust kunt stellen dat de gaming industrie in India gigantisch is. Naast dat IndiGG onderdeel is van Yield Guild Games, werkt het ook samen met Polygon (MATIC). Met deze twee giganten in de Web3 omgeving wil IndiGG ervoor zorgen dat miljoenen Indiase gamers toetreden tot het Web3 gaming ecosysteem.

Met de steun en ervaring van Yield Guild Games zal dat laatste een stuk sneller gaan. Met behulp van Polygon Studios wordt er bovendien voor gezorgd dat scholieren toegang hebben tot de nieuwste Web3 games op Polygon. Daarnaast kan IndiGG ook op steun rekenen van tal van grote Indiase gaming bedrijven.

Hoe kun je meedoen met de IndiGG IEO op FTX?

Wanneer je mee wilt doen aan de aankomende IEO op FTX zijn er een aantal stappen en voorwaarden die je moet doorlopen:

Registreer je account en voltooi KYC (know-your-customer) level 2
Zet een wekker zodat je er zo snel mogelijk bij bent
Zorg voor de juiste geldmiddelen om te kunnen bieden. Het gaat om minimaal 350 en maximaal 450 USD(T) en 5 FTT per ticket
Als dit allemaal gelukt is heb je op dinsdag 8 maart tussen 14:00 en 15:00 één uur de tijd om te bieden
Koop of stake FTT om mogelijk extra tickets toegewezen te krijgen. Dit moet 24 uur van tevoren gebeuren, dus vóór maandag 7 maart om 14:00
Wacht op de resultaten

De volledige uitleg is ook terug te vinden op de website van FTX.

Inwoners van de Verenigde Staten komen niet in aanmerking voor de IndiGG IEO of $INDI tokens.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.