Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Madelon Praat, waarbij Madelon Vos macro-economisch nieuws en het laatste nieuws omtrent Bitcoin aan bod laat komen. In deze aflevering staat Madelon stil bij een bijzondere uitspraak van Mark Rutte over de lonen, waarmee hij een systematisch probleem veroorzaakt in onze economie.

Daarnaast bespreekt zij een uitspraak van Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank en de discrepantie van deze uitspraak met die van Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank (ECB). Waarom staan deze uitspraken haaks op elkaar? Amerikanen zien een daling van de prijzen op de huizenmarkt en blijven de rentes enorm stijgen.

Madelon bespreekt ook deze aflevering weer het belangrijkste nieuws omtrent Bitcoin en de bitcoin koers. De koers bevindt zich in een opwaartse trend, maar houdt het support het? Check het in de net verschenen video!

Stemmen op Madelon

Uiteraard is het erg mooi dat Madelon Vos de crypto gemeenschap vertegenwoordigt bij de Televizier-Ster competitie. Mocht Madelon uiteindelijk genomineerd worden dan zal haar serie Madelon Navigeert de eerste economische YouTube serie zijn met een dergelijke nominatie!

Stemmen op Madelon Navigeert kan via de website van Televizier.nl

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.