Deze week hield onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, weer een nieuwe exclusieve live Ask Me Anything (AMA) sessie!

Deze exclusieve video, bedoeld voor leden van Crypto Insiders, is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s en andere koersanalyses eerder zien? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina.

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In deze zesde editie van de Crypto Insiders AMA geeft Albert wederom zeer heldere technische analyses van een groot aantal cryptocurrencies. Deze analyses werden voor en tijdens de live-uitzending verzocht door leden uit de Discord community van Crypto Insiders.

Ditmaal kwamen de volgende crypto aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), chainlink (LINK), cosmos (ATOM), curve (CRV), thorchain (RUNE), ethereum name service (ENS), zilliqa (ZIL) en reserve rights (RSR).

Naar aanleiding van de volatiliteit van begin deze week op de crypto-markt, ging Albert dieper in op risicomanagement van crypto-handel.

Ook bespreekt Albert een aantal belangrijke zaken die grote invloed hebben op de koersen, zoals de macro-economische toestand, de inflatie, de escalatie in Oekraïne, en de Amerikaanse prijsconsumentenindex (CPI).

Natuurlijk beantwoordt de analist ook de vele vragen die door onze premium leden werden gesteld.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Wil je graag exclusieve technische analyses ontvangen voor crypto? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina. Hier delen analisten 24/7 hun marktkennis en nieuwste koersanalyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen! Zo blijven we samen de markt een streepje voor.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.