Hoe word je een succesvolle trader? Wat zijn de belangrijkste eigenschappen om goed te kunnen traden? En kan iedereen een winstgevende trader worden? Dat zijn vragen die ik vandaag stel aan Albert van AppyCrypto. Appy heeft al meer dan 14 jaar ervaring met traden en heeft in die tijd bizar veel kennis opgedaan over fundamentele analyse en financiële analyse van crypto, maar ook aandelen en forex.

We kijken in ons gesprek naar het gebruik van technische analyse vs fundamentele analyse en het nut van TA bij crypto vs aandelen. Ook gaan we dieper in op het succesvol kunnen traden voor beginners. Want als beginner wil je natuurlijk winst maken met trading. Dus waar begin je dan precies? En wat moet je allemaal kunnen om winstgevend te kunnen traden?

Verder spreken we ook over het gloednieuwe project van Appy: Clocks Token. Tijdens ons interview legt Appy uit wat dit project inhoudt, wat het zo uniek maakt en hoe je met Clocks Tokens toegang kunt krijgen tot een academy voor traders.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.