De cryptomarkt ziet er niet al te bullish uit. We stevenen af op het maken van een lower low, maar vooralsnog is dit nog niet gebeurd. Daarom is het nu eens tijd om een rondje langs de velden te doen. Even kijken bij de all-time favorieten van zo’n beetje elke crypto holder. Cardano, VeChain, XRP, Ethereum en Bitcoin zijn aan de beurt. Binnen 15 minuten bespreken we mogelijke scenario’s voor deze coins. Enjoy en vergeet even niet op de abonneer knop te klikken als je dit tof vindt

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.