In deze podcast met Arno Wellens hebben we het uitgebreid over de relaties tussen de Nederlandse politiek en de oligarchen van Rusland en Oekraïne. Arno doet al jarenlang onderzoek naar deze relaties en legt in deze podcast uit hoe de relaties tot stand kwamen en hoe oligarchen belasting en sancties kunnen ontlopen doormiddel van afspraken die door het Nederlandse kabinet in het verleden zijn gemaakt.

In het tweede deel van de podcast (welke binnenkort online komt) zullen we ingaan op de wetten trein van de EU die bestaat uit 303 wetten en die onze vrijheden zoals we die kennen ernstig kunnen inperken. Arno doet hier al jaren veel onderzoek naar en is op dit moment tevens een boek hierover aan het schrijven. Daarnaast zullen we het ook uitgebreid gaan hebben over de digitale identiteit (onderdeel van de wetten trein) en Central Bank Digital Currency (CBDC).

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.