Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld. Het crypto-platform biedt investeerders keuze uit meer dan 600 verschillende crypto en meer dan 1.100 verschillende handelsparen.

Het handelsplatform is toegankelijk voor alle soorten beleggers en staat daarom bekend als de “people’s exchange.” Aan meer dan 10 miljoen klanten, verspreid over 207 landen, biedt KuCoin spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futures-handel, leenproducten, staking en meer aan.

Wat is KuCoin Earn?

KuCoin heeft inmiddels ook KuCoin Earn gelanceerd, een serviceplatform voor vermogensbeheer waar gebruikers via verschillende financiële producten een passief inkomen kunnen verdienen. Dat kan oplopen tot een jaarlijkse percentage tot maar liefst 150%.

KuCoin Earn ondersteunt nu meer dan 50 verschillende crypto en producten voor staking, sparen, Polkadot en ETH2.0. Deze producten worden zowel met flexibele als vaste voorwaarden aangeboden. Bij producten met een flexibele looptijd, kunnen gebruikers op elk moment hun geld inwisselen. Bij producten met een vaste looptijd, wordt het geld op de einddatum automatisch op je rekening teruggestort. De opbrengst voor producten met een vaste looptijd ligt doorgaans hoger dan producten met een flexibele looptijd.

Sparen

Met KuCoin Earn kunnen klanten ook hun crypto sparen. Dat werkt net als sparen op een reguliere bank, maar met een veel hogere rente. Zo werkt jouw crypto voor jou en genereer je dagelijkse winst. Het sparen van UDST kan je bijvoorbeeld aan jaarlijkse percentage van 5% tot 8% opleveren.

Staking

Via KuCoin Earn kunnen gebruikers ook aan staking doen. Staking is het vastzetten van je crypto in zogeheten proof-of-stake (PoS) netwerken om winst te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld LUNA vast zetten voor een jaarlijks percentage van 3,5% of KSM voor een percentage van 10%.

Promoties

Daarnaast houdt KuCoin Earn regelmatig promoties. Via promoties kun je vaak een nog hoger rendement verdienen, maar ze hebben meestal een limiet aan het aantal deelnemers. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Ook hiervan bestaat een flexibele en een fixed, of vaste, versie. Met flexibele promoties kunnen beleggers hun tokens vastzetten en op elk moment weer inwisselen. Bij een fixed promotie kunnen beleggers hun tokens vastzetten voor de weergegeven duur in ruil voor een beloning.

BurningDrop

BurningDrop is een platform voor token distributie. Gebruikers krijgen toegang tot een token door een bepaalde hoeveelheid aan crypto vast te zetten. Bovendien kunnen gebruikers tokens aanwijzen om hun rekenkracht te vergroten voor meer tokens. BurningDrop ondersteunt nu de token distributie van een breed scala aan blockchain startups, waaronder: HORD, TCP, LOCG, LNCHX, XCAD, en meer.

De parachain veilingen van Polkadot

Het populaire Polkadot netwerk bestaat uit verschillende parallelle blockchains, zogeheten parachains, die verbonden zijn aan elkaar via bruggen. Deze parachains zijn via een relay chain gekoppeld aan het hoofdnetwerk van Polkadot en kunnen apart transacties verwerken, maar hebben wel de beveiliging van het hoofdnetwerk.

Welk project een eigen parachain krijgt, wordt besloten via veilingen. Eigenaren van DOT tokens, kunnen hun DOT vastzetten om projecten op Polkadot te ondersteunen. Het project met de meeste steun, wint de veiling. Vervolgens krijgt de gebruiker zijn DOT terug en verdient hij of zij beloningen hiervoor. Doe je dit via KuCoin Earn, dan verdien je dezelfde beloningen, bovenop exclusieve beloningen van KuCoin zelf.

ETH 2.0

Ethereum maakt binnenkort middels meerdere updates de overstap van proof-of-work (PoW) naar proof-of-stake (PoS). Deze update naar ETH 2.0 moet het Ethereum netwerk veiliger, goedkoper en sneller maken.

ETH2 is een speciale token die wordt uitgegeven door KuCoin. Deze komt overeen met de rechten van een ETH 2.0 token, waaronder de bijbehorende beloningen voor staking. Wanneer gebruikers deelnemen aan ETH 2.0 door ETH in te wisselen op KuCoin Earn, ontvangen ze daarvoor een gelijke hoeveelheid aan ETH2. Door bepaalde hoeveelheden ETH2 te staken, kunnen gebruikers extra beloningen verdienen.

Wat is het voordeel van KuCoin Earn?

KuCoin Earn maakt het dus gemakkelijk en toegankelijk om beloningen te verdienen over je crypto. Het is flexibel doordat je zelf het product kunt kiezen dat het best bij jou past en ondersteunt onder andere BTC, USDT, USDC, ETH, LUNA, CPOOL, en meer.

​Met KuCoin Earn verdien je dus niet alleen de reguliere beloningen voor staking, maar ook die van KuCoin. Gebruikers kunnen daarnaast POL mining beloningen verdienen. Deze inkomsten worden berekend door het POL mining power systeem.

Hoe gebruik ik KuCoin Earn?

Stap 1: Log in op KuCoin en kies via de bovenste menubalk ‘Earn’ >> ’KuCoin Earn’

Stap 2: Ga naar de ‘KuCoin Earn’ pagina, scrol omlaag op de pagina naar ‘Stable,’ kies je product en abonnement (savings, staking, promotions) waarop je wil abonneren en klik vervolgens op ‘Subscribe.’

Stap 3:

Sparen

Klik op ‘Savings’, kies het product waarmee je wilt sparen, en klik op ‘Transfer’. Lees de inhoud op de pagina goed door, kies het bedrag dat je wilt storten en klik vervolgens op ‘Confirm.’

Staking

Klik op ‘Staking’, kies het product waar je mee wilt staken, en klik op ‘Transfer.’ Lees de inhoud op de pagina goed door, voer het bedrag in dat je wilt staken in en klik op ‘Subscribe.’

Promoties

Klik op ‘Promotions’, kies de ‘Fixed/Flexible coin promotions’ waarop je wilt inschrijven. Lees de inhoud op de pagina goed door, hier kunt je de verwachte winstpercentage, inwisselperiode en resterend quotum zien. Voer het bedrag in en klik op ‘Subscribe.’

Stap 4: Nadat je je succesvol hebt aangemeld op een van de bovenstaande producten, kun je deze bekijken in je account. Klik op ‘Assets’ – ‘Financial Account’ – ‘Staking/Saving/Promotions.’ De winst van jouw staking/spaarproducten wordt op de Main account gestort.

Hoe neem ik deel aan KuCoin BurningDrop?

Met BurningDrop kun je nieuwe munten op KuCoin ontvangen door bijvoorbeeld KCS, USDT en ETH tokens vast te zetten voor verschillende periodes.

Stap 1: Log in op uw KuCoin-account en klik op ‘Earn’>>’KuCoin Earn.’

Stap 2: Klik vervolgens op ‘BurningDrop’ om de interface van BurningDrop te openen.

Stap 3: Kies vervolgens je munt en het bedrag dat je wilt staken tijdens de deelnameperiode. Voer dan jouw wachtwoord in en klik vervolgens op de Stake knop.

Let op: er is een minimumbedrag vereist en een limiet gesteld voor staking. Als het bedrag lager of hoger uitkomt, kun je het niet staken. Lees ook de regels goed door en zorg ervoor dat je ze volledig begrijpt voordat je hieraan deelneemt.

Stap 4: Zodra de staking succesvol is verlopen, kun je de details controleren onder ‘Assets’>> ‘Financial Account’ >> ‘BurningDrop,’ en de inkomsten worden uitgekeerd op je hoofdaccount.

Tegelijkertijd kunt je POL tokens vernietigen tijdens de token burn periode om jouw rekenkracht te vergroten en meer munten te krijgen.

Let op: Naarmate het aantal vernietigde POL toeneemt, kunnen de beloningen van elke POL burn geleidelijk afnemen. Je kunt het aantal burned POL’s op de pagina invoeren om de beschikbare rekenkracht voor acceleratie te testen. Wees voorzichtig en rationeel.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.