Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Synopsis: ProfitFarmers, een alles-in-één crypto-handelsplatform, biedt gratis handelssignalen, tools, educatie en marktanalyses aan met hun gratis ‘Moonbag.’ Dit artikel is een verhaal van een tevreden klant van ProfitFarmers die alleen gebruik maakte van gratis marktupdates en een handelssignaal. Als je je (gratis) aanmeldt, ontvang je dergelijke updates en signalen, soms tot 2 tot 3 keer per week.

Ontvang nu je gratis Moonbag.

Het verhaal (het is helemaal waar, je kunt het zelfs controleren door mee te doen):

Ik kon mijn ogen echt niet geloven. Ik controleerde mijn saldo op Binance nog een keer. Ik wreef mijn ogen en herlaadde de pagina. Het was er nog steeds. Ongelofelijk!

Stelt je voor dat je naar bed gaat met de verwachting weken op resultaat te moeten wachten en dan plotseling in een nacht 40% winst te maken. En dat allemaal zonder enige handelservaring. Ik dacht dat het een grap was. Toch is dat precies wat mij overkwam met een gratis handelstip van ProfitFarmers.

Het handelsteam van ProfitFarmers vertelde mij dat MIR op het punt stond te exploderen en dat ik het de komende dagen in de gaten moest houden. Dat deed ik en ik maakte gelijk mijn eerste winstgevende handel in maanden.

40% winst in minder dan een dag is ongehoord. Zulke percentages kun je niet behalen tenzij je de markt een stap voor bent. Zonder ProfitFarmers had ik nooit gedacht om naar MIR te kijken, laat staan erin te handelen. Ze hebben het zo veel makkelijker voor mij gemaakt.

Het is verfrissend om een legitiem bedrijf in deze ruimte te zien die echt hulp biedt aan nieuwe handelaren zonder je meedogenloos te spammen om te upgraden naar een nep “VIP” signaalgroep. De signalen en updates van ProfitFarmers zijn 100% gratis. Je kunt dezelfde marktanalyses en signalen ontvangen door je nu aan te melden.

Crypto is echt verwarrend en ik had geen idee wat ik moest doen of waar ik moest beginnen…

Sommige mensen zijn geboren experts. Mijn beste vriend van de universiteit is zo iemand. Hij kijkt gewoon naar een grafiek en het is meteen logisch voor hem

“Gewoon Fibonacci de dip bij de blockchain dubbele bodem omgekeerde crossover, kerel”

Dan heb ik zoiets van “oh, ja, natuurlijk. Dat heb ik al gedaan…” maar eigenlijk snap ik het niet.

Ik zou nooit geld kunnen verdienen met het verhandelen van crypto. Het is klote om de enige te zijn die constant alleen maar verliest terwijl al je vrienden duizenden dollars per maand verdienen.

Dus toen raadde een vriend ProfitFarmers aan en was ik meteen geïnteresseerd

Hij vertelde me dat ProfitFarmers een nieuw handelsplatform was dat meer gericht was op opleiding van handelaren, transparantie en gemeenschap dan op spam.

“Oh leuk, nog een handelsbedrijf! Laat me raden – cryptosignalen!”

Dat was mijn eerste gedachte, maar ze bleken gelijk anders te zijn. Er was geen spam en ze hebben me nooit onder druk gezet om te upgraden naar een VIP-groep. Ik bleef handelssignalen en marktupdates achter elkaar ontvangen.

ProfitFarmers analyseren niet alleen de markt, ze bieden signalen ondersteund door kunstmatige intelligentie en begeleiden bij het handelen zodat je geen zorgen hoeft te maken dat je het verknoeit.

Dus ik abonneerde voor de updates en hun gratis Moonbag en toen gebeurde dit…

Ten eerste: levensreddende marktanalyse

Professionele handelaren raken nooit in paniek tijdens een crypto-marktcrisis – ze gedijen. Ik raak natuurlijk altijd in de paniek. Dus het zien van hun analyse vorige week was echt een redder in nood. Bekijk zelf:

Ten eerste was hun plan om eerst bitcoin een bodem te laten vestigen voordat ik grote stappen ondernam, een goed idee. Ondertussen had ik veel geleerd over hoe de markt werkt, waaronder onderwerpen als DeFi en NFT.

Maar het stuk dat ik boven in het rood heb gemarkeerd, heeft het meest geholpen. ProfitFarmer zei dat ik MIR in de gaten moest houden, dus dat deed ik. Het bleek een gouden kans te zijn om de dip te kopen. Vervolgens beweeg de prijs zoals ProfitFarmers voorspeldde.

Toen de tijd rijp was, wist ik echter niet wat ik moest doen. Ik bleef maar naar de grafiek staren. Zou het nog verder dalen? Moet ik nu handelen? Moet ik gewoon kopen en hodl’en?

Ik was te bang om de trekker over te halen. Zoals ik al zei, ik ben op geen enkele manier een expert. Toen gaf ProfitFarmers het signaal.

ProfitFarmer’s gratis signalen

Let op: gratis signalen zien er anders uit. Dit is het signaal voor leden, ik voeg het hier toe om de voordelen te tonen.

Het signaal gaf me de exacte instructies die ik nodig had om de handel perfect uit te voeren. Het omvatte de instapprijs, het winstdoel en zelfs een stop-loss prijs. Het was ook gegeneerd door een AI, dus alle menselijke fouten werden uit het raam gegooid.

Voor alle duidelijkheid: ik ben een betaald lid, dus mijn signalen zien er anders uit en bevatten twee extra targets. Gratis signalen zien er als volgt uit:

Maak je geen zorgen, gratis signalen kunnen ook serieuze winsten opleveren. Bekijk dit eens:

Voordat jullie allemaal je hooivorken tevoorschijn halen en me op de brandstapel gooien voor het pushen van een groep cryptosignalen, laat me uitpraten.

Het verschil tussen de signalen van ProfitFarmer is dat ze eigenlijk AI gebruiken die alleen signalen levert op het optimale moment. ProfitFarmers doet niet aan ‘pump & dumps’ of een ‘misschien.’ Als je een signaal krijgt, is dat een gouden kans. De winstpercentage van ProfitFarmers op voltooide signalen vorig jaar was bijna 79%.

Het algoritme genereert een signaal, waarna het wordt beoordeeld door een deskundig handelsteam die dit vervolgens doorgeeft aan leden. De gratis signalen zijn dezelfde signalen als die voor leden, dus je wordt hier niet bedrogen.

Gratis geavanceerde tools: ProfitFarmers geeft je een vis en leert je vissen

De marktupdates en signalen zijn alles wat je nodig hebt om winstgevend in crypto te handelen, maar ik vind het erg prettig hoe ProfitFarmers je ook leert om je eigen analyse te doen.

Je ontvangt een gratis prijsactiescanner:

Deze tool vat prijsactie gedurende de dag in kleuren samen. Dus in plaats van grafieken te analyseren, kun je direct zien welke handel een goed idee zijn om verder te onderzoeken en welke je beter kunt vermijden.

Dit vereist nauwelijks enige technische ervaring.

Je ontvangt ook een Relative-Strength Index Scanner:

Deze scanner toont je overgekochte en oververkochte activa zodat je het koersgedrag kunt voorspellen en de markt een stap voor bent. Dan kun je wellicht de dip voorspellen en mogelijk op het juiste moment instappen. Normaliter moet je de markt constant in de gaten houden en precies weten waar je op moet letten voor zulke analyses.

Uiteindelijk…

Om winst van 40% te maken in een dag is niet zeldzaam met ProfitFarmers. De signalen van ProfitFarmers retourneren regelmatig 40%, 50% en soms zelfs 100% aan winst. Soms is dat zelfs meer dan 600%.

Sinds ik me heb aangemeld voor hun gratis Moonbag, is mijn handelsstrategie totaal veranderd.

Vroeger wist ik niet wat ik moest doen, had ik geen vertrouwen en geen idee waar ik op de markt naar moest zoeken. Ik had geen idee wat echt was en wat complete onzin was.

Nu is het totaal anders:

Gratis signalen: ProfitFarmers handelssignalen laten precies zien wanneer en hoe ik moet handelen.
Marktupdates: Handelsexperts vertellen me wat er gaat komen en waar ik naar moet kijken. Ook geven ze strategische ideeën over wat te kopen en wanneer.
Gratis tools: Met de PAS- en RSI-scanners ben ik begonnen met het maken van mijn eigen analyses en het maken van mijn eigen handelsplannen. Een paar weken geleden had ik nul handelservaring. Nu kan ik een volledig handelsplan maken.
Gratis onderwijs: Gratis handelstips zijn een gamechanger. Er was zelfs een stapsgewijze videogids waarmee ik van de ene op de andere dag 40% meer winst kon behalen.

Bekijk nu de gratis Moonbag van ProfitFarmers en ontvang baanbrekende tools, tips, updates en educatie. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik me niet eerder heb aangemeld.

Wij van ProfitFarmers hopen dat je genoten hebt van het verhaal. We hebben alleen de feiten toegevoegd zodat je weet wat je ontvangt in de gratis MoonBag. Meld je nu aan en geeft het zelf een kans.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.