Het Italiaanse luxe modemerk Gucci is het eerste grote merk geworden die betalingen gaat accepteren met apecoin (APE). Deze cryptocurrency is onlangs uitgegeven middels een airdrop aan alle houders van een Bored Ape Yacht Club non-fungible token (NFT).

Apecoin voor Gucci

Klanten van Gucci kunnen in de Verenigde Staten nu betalen met APE door middel van het betalingssysteem van BitPay. BitPay is een bedrijf dat al meerdere grote bedrijven heeft geholpen bij de implementatie van crypto betalingen.

Investeerders van het Ape ecosysteem hebben onlangs duidelijk gemaakt blij te zijn met de zet van Gucci. Zo zijn er al meerdere berichten op Twitter binnengekomen waarbij aangegeven wordt dat ze in het verleden al spullen hebben gekocht bij Gucci met ethereum (ETH). Hier geven ze ook aan graag terug te komen om met APE te betalen.

Lucky to be Guccis first ever in store crypto user… hope to be the first in store Apecoin user too https://t.co/mNdG9oSJPi

— NBA Top Shot East Coast Podcast (@NBATopShotEast) August 2, 2022

Gucci enthousiast over de cryptocurrency industrie

Ondanks de neerwaartse crypto markt is het modemerk erg enthousiast over cryptocurrencies.

Zo hebben ze in februari een NFT lijn uitgebracht in samenwerking met SUPERPLASTIC, genaamd SUPERGUCCI. De volgende maand kwam Gucci met de “Gucci Grail” NFT collectie. Met deze laatste collectie wilde ze bezitters van de grootste NFT collecties bereiken, zoals de BAYC.

Daarna in mei kondigde Gucci aan dat ze van plan zijn om 12 verschillende cryptocurrencies te accepteren als betaalmiddel in 111 filialen in Noord-Amerika. Dit zijn coins als: bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), ethereum, Wrapped bitcoin (WBTC), litecoin (LTC), shiba inu (SHIB), dogecoin (DOGE) en vijf verschillende stablecoins.

Meer over ApeCoin te weten komen?

APE is binnen de Discord omgeving van Crypto Insiders ook enorm populair. Op aanvraag van de leden hier is er een uitgebreide technische analyse opgezet waarbij mogelijke koersdoelen zijn gedefinieerd. Ook zijn talloze andere analyses in deze omgeving gedeeld, waaronder: bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en cardano (ADA). Voor meer informatie over deze omgeving, neem een kijkje op deze pagina.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.