In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse XRP koers

In een vorige analyse, die exclusief voor Premium leden te lezen was, hebben de analisten van Crypto Insiders hun verwachtingen voor de XRP koers gedeeld. De afgelopen dagen is er echter veel gebeurd waardoor zij een nieuwe update hebben gedeeld in de Premium omgeving:

“In de laatste update hebben we een alternatieve telling gedeeld voor XRP waarbij we verwachtten dat de cryptocurrency support zou vinden rond $0,46. Het goede nieuws is dat deze voorspelling lijkt uit te komen, aangezien de koers langzaam stijgt richting de rode verkoopzone op $0,62. 

In onze eerdere update hebben we benadrukt dat het cruciaal is dat de zone van $0,5070 tot $0,5111 doorbroken wordt. Dit zou een bevestiging zijn dat we een correctieve wave omlaag hebben afgerond en dat we dus op weg zijn naar een nieuwe high rond $0,62. 

Rond de $0,62 verwachten we weer dat de koers flink wat weerstand zal tegenkomen. Op korte termijn zijn we dus erg bullish, maar we hebben ook al de zone in het vizier waarvan we een daling verwachten. In de Premium omgeving zullen we over enkele dagen de situatie opnieuw bekijken en een nieuwe analyse delen.”

Deze analyse is op 28 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.