Gnox (GNOX), dat in Q3 2022 op de Binance Smart Chain (BSC) wordt gelanceerd, zal naar eigen verwachting tijdens de officiële lancering uitverkocht zijn vanwege de indrukwekkende presale (voorverkoop) prestaties die we voorheen hebben gezien. Ondertussen presteren veel andere cryptovaluta’s relatief bearish in de huidige markt. 

Gnox (GNOX) team verwacht koersstijging na lancering

De massale voorverkoop van Gnox heeft de aandacht getrokken van investeerders van over de hele wereld, wat grotendeels heeft bijgedragen aan de buzz rondom Gnox. Gnox is naar eigen zeggen een creatief project. De nieuwe crypto probeert de kloof tussen de crypto- en fiat-werelden te overbruggen en tegelijkertijd de voordelen en bruikbaarheid van de DeFi-wereld aan het grote publiek te demonstreren.

Gnox, een van de eerste  tokens die gebruikmaakt van yield farming (het vergaren van een periodieke beloning door het inzetten van cryptovaluta), geeft houders van GNOX toegang tot een periodiek rendement. Het rendement wordt verdient door de schatkist van Gnox en de token houders krijgen vervolgens een deel van het rendement van de schatkist. De schatkist verdient haar rendement doordat experts het vermogen van de schatkist investeren in uitgekozen DeFi-protocollen. Met Gnox is het produceren van passief inkomen net zo eenvoudig als het kopen, vasthouden van bijvoorbeeld dividend aandelen. 

Cronos (CRO) en Binance Coin (BNB) in een bearish trend

In de aanloop naar de lancering van GNOX blijft de algehele cryptomarkt in een bearish trend. Als we een kijkje nemen naar Cronos (CRO) zien we dat het support voor de koers van Cronos zit op $0,11. Deze werd bereikt tijdens de bearish trend van Cronos van 10 Juni tot 1 Juli. Ten gevolge van deze bearish trend bereikte Cronos vorige week een dieptepunt van $0,11. Afgelopen week vormde zich een bullish candle waardoor de prijs van Cronos steeg boven de $0,13. Verdere negatieve prijsontwikkeling kan zorgen dat CRO mogelijk weer onder de $0,11 zakt. 

Ondertussen heeft BNB support gevonden op het niveau van $240. De bulls zijn erin geslaagd de prijs stabiel te houden. Desalniettemin staat de prijs nog steeds onder zware bearish druk en als de verkoop van BNB aanhoudt dan kan het ondersteuningsniveau van $240 mogelijk doorbroken worden. Afgelopen week zagen we een bullish marktsentiment, aangezien meeste van de grote cryptocurrencies in waarde stegen. Grote spelers zoals Ethereum (ETH) en BNB stegen respectievelijk 2,22% en 1,29%.

De GNOX lancering komt steeds dichterbij en stijgt in populariteit. Terwijl de cryptomarkt in een bearish trend zit lijkt GNOX bijna uitverkocht te raken, dit maakt de presale van GNOX erg indrukwekkend.

Meer informatie over GNOX is te vinden hier:

Presale: https://presale.gnox.io/register

Website: https://gnox.io

Telegram: https://t.me/gnoxfinancial

Discord: https://discord.com/invite/mnWbweQRJB

Twitter: https://twitter.com/gnox_io

Instagram: https://www.instagram.com/gnox.io/

Dit is een featured artikel. Crypto Insiders is niet verantwoordelijk voor de koers of resultaten van de besproken producten/crypto’s. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.