Cryptocurrency exchange FTX domineert zo langzamerhand de sportwereld, zeker in de Verenigde Staten. En nu zet de cryptobeurs een nieuwe stap in de sportwereld. FTX en fantasiesport- en e-sportplatform ThriveFantasy gaat namelijk de samenwerking aan met de exchange voor crypto-transacties op zijn platform.

FTX helpt crypto verder de mainstream in

ThriveFantasy is een gokplatform zoals we ze in Nederland ook kennen waarop gebruikers geld kunnen inzetten op sportwedstrijden. Het Amerikaanse platform draait echter vooral om specifieke spelersstatistieken. Denk dan aan assists en gescoorde punten. ThriveFantasy-spelers kunnen door correct te gokken welke spelers beter zullen presteren op dit specifieke vlak geld verdienen.

ThriveFantasy is naar verluidt het leidende platform op dit gebied en FTX zet dus een interessante stap door met het platform samen te werken. Dankzij de samenwerking met FTX zal ThriveFantasy ook cryptocurrencies gaan ondersteunen, waarschijnlijk alle cryptocurrencies die op FTX genoteerd. Dat zijn bijvoorbeeld shiba inu (SHIB) en natuurlijk bitcoin (BTC).

Ook e-sports komen aan bod met FTX deal

Het platform laat spelers ook spelen met de statistieken van e-sporters. Hoeveel kills gaat de bekende Counter Strike-speler Coldzera maken in vergelijking met de Oekraïner S1mple? Kortom, ThriveFantasy biedt spelers op veel fronten een manier om in te zetten op hun favoriete sporters en professionele gamers.

Zoals gezegd is FTX al veelvuldig aanwezig in de sportwereld. Zo veroverde het dit jaar een reclameplek tijdens de beroemde Super Bowl. Maar ook in de e-sportwereld is het actief. In 2021 sloot het een deal met Rio Gaming, de ontwikkelaar van het wereldberoemde spel League of Legends. Het logo van de exchange zal hierdoor de komende 7 jaar te zien zijn tijdens de veelbekeken livestreams van “The League Championship Series.

FTX zet hiermee zijn koers richting de top van populairste en grootste crypto exchanges ter wereld met volle vaart voort. Meer weten over FTX? Vind dan hier de exchange pagina op Crypto Insiders!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.