Sinds kort ondersteunt crypto exchange FTX de nieuwe euro stablecoin van Circle, EUROC. En om dit te vieren kunnen FTX gebruikers die minimaal €100 storten, meedelen in de prijzenpot van maar liefst 150.000 EUROC! Hoe je hier aan meedoet lees je in dit artikel. 

Win EUROC op FTX

EUROC is de nieuwe euro stablecoin van Circle. De waarde van de crypto is verbonden aan de euro en heeft dus altijd een waarde van €1. De stablecoin is gebaseerd op hetzelfde model als de populaire USD Coin stablecoin van Circle. De reserves van EUROC bestaan uit daadwerkelijke euro’s. 

Stablecoins zijn een belangrijk onderdeel van het arsenaal van de crypto-trader. Doordat je makkelijk tussen cryptocurrencies als bitcoin (BTC) kan switchen naar een stabiele cryptocurrency, kan je even uit de volatiele crypto-markt stappen.

De promotie op FTX biedt gebruikers die minimaal €100 of 100 EUROC storten in hun FTX Wallet de kans om te winnen. De promotie loopt van 29 juli, 16:00 Nederlandse tijd tot 12 augustus, 16:00 Nederlandse tijd. 

Iedereen die in deze periode het minimale bedrag stort in zijn of haar account, deelt mee in de prijzenpot. Het is dus niet zo dat je meer wint als je meer stort, nee; alle deelnemers delen de prijs eerlijk.

Kortom, stel er zijn 1.500 mensen die binnen de promotieperiode €100 of EUROC storten, dan krijgen zij 150.000 EUROC / 1.500 deelnemers = 100 EUROC per deelnemer!

Hoe doe ik mee aan deze FTX actie?

Om mee te kunnen doen aan de actie dien je ten eerste een FTX account te hebben. Heb je deze nog niet? Geen ramp. Via deze link kan je direct een account maken

Vervolgens dient je account level 2 geverifieerd te zijn. Dit betekent dat je je identiteit moet verifiëren binnen je FTX account. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je altijd terecht in de Nederlandse FTX Telegram-groep.

Vervolgens dien je of minimaal 100 euro, of 100 EUROC (de euro stablecoin) in je account storten. 14 dagen nadat de periode is afgelopen ontvangen deelnemers hun deel van de prijzenpot.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.