Het leuke aan de crypto-industrie is dat er niet alleen interessant crypto nieuws over te vinden is en dat je er geld mee kunt verdienen, maar ook dat de sector enorm hard groeit en leuke kansen biedt. SATOS is zo’n bedrijf. Deze Nederlandse broker groeit net zo hard mee en zoekt nieuwe medewerkers voor de supportafdeling.

De vacature

De broker is op zoek naar een supportmedewerker voor 24 tot 32 uur in de week. Jij kunt het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten worden via de telefoon, e-mail en de webchat op de website. Het is dus belangrijk dat je servicegericht bent, in oplossingen kunt denken en je kunt verplaatsen in de situatie van de klant. (Gedeeltelijke) aanwezigheid op het kantoor in Amsterdam is gewenst, maar niet verplicht.

Je krijgt een hoop terug voor je diensten. Naast een boven-marktconform salaris en werk in een rap groeiende sector met veel doorstroommogelijkheden krijg je bovenal een erg interessante baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie. Een dienst duurt doorgaans 6-8 uur, echter ben je niet continue bezig met klanten helpen. 

Heb je interesse of heb je vragen? Dan kun je een mailtje sturen naar werkenbij@satos.nl. De volledige vacature vind je op de website van SATOS.

Over SATOS

SATOS is een Nederlandse broker met een creatieve insteek. In plaats van dat je een account aan moet maken die een beveiligingsrisico voor je vormt kun je je eigen wallet aan het platform verbinden, zodat je direct vanuit dat wallet-adres je coins kunt verkopen en ook weer kunt aankopen. Deze manier van handelen verlaagt je risico én je bent voor de beveiliging van je account niet afhankelijk van een broker of exchange. Daarnaast is snelheid een belangrijk aspect van het handelsplatform. Wel moet je je identiteit verifiëren zodat het bedrijf netjes gehoor geeft aan de geldende regelgevingen. SATOS is al in 2013 opgericht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.