Ethereum (ETH), de voorloper in de smart contract technologie, vormt de basis van talloze baanbrekende crypto-projecten. In deze analyse delen we de koersvooruitzichten voor ETH van onze analisten.

Voor diegene die nog een stap verder willen, kun je voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode in onze Premium omgeving starten. Daar vind je diepgaandere analyses en kun je in contact komen met onze deskundige gemeenschap en analisten. Dit is geen financieel advies, slechts een inkijk.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De recente beweging van ethereum heeft de aandacht van onze analisten getrokken. Zij deelden onlangs de volgende details met Premium leden:

“Ethereum heeft een opmerkelijke stap gezet door de cruciale weerstand van $1.750 te doorbreken. Deze grens, die voorheen een obstakel vormde, fungeert nu als een steunpunt, mede dankzij de dynamische trendlijn die erlangs loopt.

 

In lijn met wat we bij andere cryptomunten zien, lijkt het er sterk op dat ook voor ETH de ‘bullish sequence’ in werking is getreden. Dit betekent dat we in deze fase voornamelijk zoeken naar aantrekkelijke koopmomenten, om maximaal te profiteren van de verwachte opwaartse trend.

 

Mocht de dynamische trendlijn in standhouden, dan kunnen we mogelijk onze ogen richten op het volgende doel rond $2.030. Ondertussen houden we de invalidatiegrens van $1.469 goed in de gaten.”

Datum analyse: 31 oktober. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om ETH te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Experten delen hun verwachting voor de Ethereum koers verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.