De EU wil cryptocurrency gaan reguleren, maar wel op een voorwaarde. Cryptocurrencies die werken middels het Proof of Work (PoW) systeem moeten verboden worden. Bitcoin is hier natuurlijk het grootste voorbeeld van. 28 maart komt het definitieve rapport uit.

Verder is er ook tegenovergesteld bullish nieuws wat we in de video van vandaag bespreken en natuurlijk kijken we naar bullish en bearish targets van bitcoin en ethereum.

Nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Als je deze video tof vond dan waardeer ik het als je zou willen overwegen om te abonneren!

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.