Als er één cryptocurrency-netwerk is dat geliefd wordt binnen de gemeenschap, dan is het Ethereum wel. Op twee dagen in april zal in Amsterdam het Devconnect-evenement worden gehouden. Dit evenement is, zoals de naam al suggereert, volledig gericht op ontwikkelaars. Het Ethereum-ecosysteem speelt de hoofdrol en we hebben het over een bijeenkomst met de beste ontwikkelaars uit de Ethereum-gemeenschap. Leuk weetje: Crypto Insiders mag gratis toegangskaartjes weggeven! Hoe je deze wint, wordt later in dit artikel uitgelegd.

ETH Day

Het evenement wordt georganiseerd door het Nederlandse CryptoCanal. Dag één vindt plaats op 18 april en staat volledig in het teken van het Ethereum-ecosysteem in het algemeen. Naast het Ethereum-netwerk en de bijbehorende roadmap komen ook NFT’s (Non-Fungible Tokens), DeFi (Decentralized Finance), DAO’s en Web3 uitgebreid aan bod.

Bekende sprekers zijn onder meer Aya Miyaguchi van de Ethereum Foundation, Maria Magenes van MakerDAO, Ethereum-ontwikkelaars Tim Beiko en Trent Van Epps. Ook bedrijven als Dune Analytics worden vertegenwoordigd.

Locatie: Westergas (Haarlemmerweg 4 1014 BE Amsterdam)

DeFi Day

Dag twee is op 25 april en is speciaal gericht op DeFi. Belangrijke onderwerpen zijn Layer 2-protocollen, bridges tussen netwerken, zero-knowledge-technieken, indexing en cacheing. Ook risicomanagement, governance, UX-standaardisatie en financiële onderwerpen komen aan bod. De dag wordt vervolgd met panel-discussies met deskundige ontwikkelaars.

Bekende sprekers zijn Julien Bouteloup (Stake DAO), Jeremy Musighi (Balancer), Robert Forster (Armor Finance) en Dylan Yang (Perpetual Protocol).

Locatie: Pakhuis de Zwijger (Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam)

Als bedrijf kun je ook baat hebben bij de conferentie. Als je op zoek bent naar partnerschappen of plekken om sponsormateriaal te tonen, dan kun je een formulier invullen van CryptoCanal, de organisator van het Devconnect-evenement. De volledige planning is te vinden op de website van Devconnect.

Crypto Insiders geeft kaartjes weg

In samenwerking met CryptoCanal mag Crypto Insiders 3 kaartjes weggeven: 2 kaartjes voor ETH Day en 1 kaartje voor DeFi Day. Wil je kans maken op deze kaartjes? Geef je dan op via de loting en geef daarbij aan waarom jij graag een kaartje zou willen winnen. We maken de winnaars uiterlijk donderdag 14 april bekend!

Programma ETH Day (18 april):

NFTs WTF
DeFi
DAOing right
Lunch
Update on the Ethereum Roadmap
Working in Web3
Public Goods

Programma DeFi Day (25 april):

Securing DeFi
Cross chains and layers
Lunch
Funding the next generation
Oceans of liquidity, all about DEX
Ponzinomics & yield

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.