Gisterenavond maakten veel altcoins een forse stuiter, net als bitcoin (BTC). Daardoor kleurt de cryptocurrency markt groen vandaag, maar breken de koersen nu uit de neerwaartse trend van deze week? De totale marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur met 2% gestegen naar $1,13 biljoen.

Market Overview#BTC price trades above $23K

The Top-10 are traded in green zone: $DOT +4.11%, $BNB +3.99%, $SOL +2.77%.

Market cap: $1.14T (+1.62%) $BTC dominance: 38.81% (-0.3%)
Fear & Greed Index: 31 (Fear)

Full Reporthttps://t.co/jXvTtgatu3 pic.twitter.com/Pc9s27ZQHB

— CryptoRank Platform (@CryptoRank_io) August 5, 2022

Ethereum stijgt met 2,6%

Ethereum (ETH) zakte gisterenavond in eerste instantie weer even onder $1.600, al was dat minder diep dan enkele dagen geleden. Vervolgens maakte de ether koers een flinke bounce. Vanochtend stoeit ETH met weerstand rond $1.660 en komt de prijs op $1.662 uit. Daarmee staat de ETH koers vandaag 2,6% in de plus.

How will Layer 2 solutions help #Ethereum scale?

In this week’s Deep Dive, @ConorRyder explores optimistic vs. zK rollups, with a focus on how DEXs could benefit from lower transaction fees. https://t.co/yAG4U8xEQT

— Kaiko (@KaikoData) August 4, 2022

XRP, ADA, SHIB iets in de plus

Ripple (XRP) maakte gisterenavond een minder sterke stuiter en heeft vanochtend al wat moeite om stand te houden. Toch staat XRP met een prijs van $0,374 vandaag 1% in de plus. Cardano (ADA) piekte vanochtend even op $0,515, maar zoekt nu support op rond $0,51 waarmee koers 2% in de plus staat. Ook shiba inu (SHIB) staat 2% in de plus en komt op het moment van schrijven uit op $0,00001207.

AVAX, MATIC stijgen harder

Avalanche (AVAX) staat vandaag 3% in de plus, maar lijkt nog wat moeite te hebben met de $24. Solana (SOL) staat al 3,5% in de plus en lijkt wellicht steun te vinden op $40. Ook polygon (MATIC) staat 3,5% in de plus, maar dipt op het moment van schrijven weer onder $0,92.

DOT, DOGE, BNB stijgen ’t hardst

Polkadot (DOT) staat al 4% in de plus vandaag, maar kan de koers vasthouden aan de $8,4? Dogecoin (DOGE) staat ook 4% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden en lijkt vooralsnog boven $0,069 stand te houden. De binance coin (BNB) van Binance is voor de tweede dag op rij de sterkste stijger onder de grootste crypto. De BNB koers doorbrak zojuist $320 en staat maar liefst 6,8% in de plus vandaag.

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Aan de rode kant is het zeer karig vandaag. Chain (XCN) daalt met 2,1% en radix (RDX) met 2,8%. Defichain (DFI) zakt met 4% vandaag.

Daartegenover staan loopring (LRC), zilliqa (ZIL), stacks (STX), vechain (VET), litecoin (LTC) en 1inch (1INCH) zo’n 5% in de plus vandaag. Voor axie infinity (AXS), celsius network (CEL), neo (NEO) en aave (AAVE) is dat al 6%. Basic attention token (BAT), synthetix token (SNX), theta (THETA) en fantom (FTM) staan 7% in de plus.

Enjin coin (ENJ), zcash (ZEC) en pancakeswap (CAKE) stijgen met ongeveer 8%. Waves (WAVES) staat maar liefst 13% in de plus. Flow (FLOW) steelt vandaag de show op de markt en is met maar liefst 60% gestegen in de afgelopen 24 uur. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door dit nieuws.

Instagram has over 2 billion active users, and they just integrated @flow_blockchain via @hellodapper

Now feels like a good time to take a look at the Dapper Wallet NFT ecosystemhttps://t.co/UWi324RoGP pic.twitter.com/LZyvIhuLSU

— Flowverse – Discover Flow Blockchain (@flowverse_) August 5, 2022

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

TOP #Crypto Projects by Social Activity
5 August 2022#Bitcoin $BTC #BTC #Ethereum $ETH #ETH $SOL $QUACK $XTZ #XTZ $MATIC $AVAX #AVAX $LINK $LEOS $FLOW pic.twitter.com/rGxG7sKl3L

— CryptoDep #StandWithUkraine (@Crypto_Dep) August 5, 2022

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.