Gisteren was in het crypto nieuws te lezen dat de bekende investeerder en miljardair Warren Buffett nog steeds niets moet hebben van bitcoin (BTC). Volgens hem is het waardeloos en voegt de cryptocurrency niets toe. Elon Musk, misschien wel de bekendste miljardair ter wereld, laat dat natuurlijk niet zomaar gebeuren en reageerde op de uitspraken door hem te bespotten!

Buffett zou alle bitcoins in de wereld nog niet eens voor $25 kopen

Buffett is zo zuur als het om bitcoin gaat dat als hij de kans had om alle bitcoins in de wereld voor $25 zou kunnen kopen, hij het alsnog niet zou doen. “Wat moet ik ermee? Ik zou het dan alsnog weer aan jou moeten verkopen, het doet verder niets,” aldus de miljardair.

Zijn rechterhand, Charlie Munger, ging nog iets verder door Bitcoin “dom en slecht” te noemen, zoals je in dit artikel kan lezen. Eerder noemde Munger Bitcoin nog “een soort geslachtsziekte.” Kortom, ze zijn bij Berkshire Hathaway geen fan van Bitcoin.

Elon Musk: “Haha, hij zegt zo vaak Bitcoin”

De uitspraken gaan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij aan vooraanstaande figuren binnen de crypto-gemeenschap. Musk reageerde bespottelijk met “haha, hij zegt zo vaak Bitcoin,” waarschijnlijk doelend op het feit dat Buffett de cryptocurrency zo alsnog meer naamsbekendheid geeft.

Haha he says “Bitcoin” so many times

— Elon Musk (@elonmusk) May 1, 2022

Ook Marc Andreessen, eigenaar van een durfkapitaalinvesteringsbedrijf Andreessen Horowitz, vindt het opvallend. “Het is zo raar dat hij dit alles kan zeggen terwijl hij zonder na te denken diabetes promoot,” aldus Andreessen. Hiermee doelt hij op de snoepdozen die bij Buffett op tafel staan.

Het feit dat Bitcoin in de hoogste regionen van investeerders en overheden wordt besproken is eigenlijk al een goed teken. Het laat zien dat de cryptocurrency toch echt niet langer genegeerd kan worden. “Niemand kan stoppen met het over Bitcoin hebben,” zo stelt MicroStrategy CEO Michael Saylor.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.