Elon Musk, de trol koning en ergens ook wel eindbaas, koopt Twitter. Dogecoin zag een stijging van 28% in 24 uur tijd, maar daalde ook weer met een zelfde vaart. Dit biedt verschillende mogelijkheden voor nieuwe long-posities. We bespreken de mogelijke toekomst van Twitter en waarom dit goed is voor de cryptomarkt. En natuurlijk doen we een dogecoin (DOGE) technische analyse. Is het verstandig om doge nu te kopen of niet? Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal en een like achter te laten als je het een toffe video vindt .

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.