Heb je wel eens in crypto geïnvesteerd? Dan weet je vermoedelijk hoe ingewikkeld het kan zijn, zeker als je net begint. Niet alleen jij, maar de gehele financiële wereld is aan het uitzoeken waar in het crypto-universum het beste geld gestopt kan worden.

Cryptovaluta zijn daarbij een stuk volatieler dan veel andere investeringen, dus elk verlies is vaak een stuk groter dan wat je gewend bent van andere markten. Het belang van een handelsstrategie geldt dus des te meer voor crypto. Je hebt vermoedelijk vaak zat geld verdiend op een token, maar als je even niet goed genoeg oplet raak je ook alles weer kwijt. Je kunt dus veel tijd en moeite winnen door te kijken naar je strategie.

Wat ook mogelijk is, is investeren in crypto via een partij zoals BlockchainTraders. Dit investeringsfonds van Nederlandse bodem biedt aan investeerders mogelijkheid om zonder voorkennis toch een graantje mee te pikken van de razendsnelle opkomst van de crypto-industrie.

Afstemmen op je persoonlijkheid

Bij investeren kom je er dus ongetwijfeld snel achter hoe moeilijk het is. Vaak gebeurt er niet wat je verwacht en al helemaal niet wat je het liefst zou willen. Een geforceerde houding bij investeren leidt op den duur ongetwijfeld tot verlies. Veel grote bedrijven die investeren in crypto hebben vaak een compleet team aan mensen dat zich bezighoudt met één enkel portfolio. Geautomatiseerde algoritmen zijn ook niet zeldzaam meer tegenwoordig. Vermoedelijk ben jij in je eentje, en heb je geen toegang tot enorm prijzige bots die het werk voor je doen.

Je wordt dus al snel weggeconcurreerd door partijen die meer middelen hebben dan jij. Daarnaast heb je vermoedelijk ook wel meer te doen op een dag dan naar grafiekjes staren. Je kunt dus niet alleen geld verliezen, je kunt ook geld mislopen. Opportunity cost heet dat.

Wat hierbij helpt is het investeren afstemmen op je eigen persoonlijkheid. Als je bent begonnen met investeren, dan is dat vermoedelijk omdat je iemand kent of iemand hebt gevonden op het internet die er veel mee heeft verdiend en interessante strategieën heeft. Dat betekent dat je, bewust of onbewust, tactieken van een ander aan het kopiëren bent. Dat is niet altijd handig. Jij bent namelijk niet zoals iemand anders. Je bent uniek, en daardoor kun je je eigen unieke strategie ontwikkelen.

Losmaken van tactieken van anderen

Je kunt er beter voor zorgen dat je handelsstrategie ook daadwerkelijk bij jou past, in plaats van dat je probeert te doen wat een ander zou doen. Je hebt je eigen sterke en zwakke punten. Als je die in kaart brengt kun je daar handig gebruik van maken.

Waarschijnlijk kom je er dan ook achter dat je het zelf niet altijd eens bent met de strategie van de persoon die je ooit als voorbeeld zag. Als je erachter komt hoe letterlijk zelf zou handelen in een bepaalde situatie, dan kun je eigen bezigheden losmaken van wat een ander zou doen. Gebruik de input van anderen, maar laat je er niet te veel door leiden.

Investeren zonder voorkennis

BlockchainTraders helpt als crypto-vermogensbeheerder mensen investeren in crypto zonder enige voorkennis. Cliënten kunnen bij BlockchainTraders investeren in twee soorten crypto-gerelateerde fondsen met beide een indrukwekkend bewezen rendement. Lees meer op de BlockchainTraders bedrijfspagina of in de BlockchainTraders review.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.