Welkom bij alweer het derde deel van de podcast miniserie met Arno Wellens. In deze podcast komt het overige gedeelte van de wettentrein aan bod waarbij wij het voornamelijk zullen hebben over de Green Deal en de effecten daarvan. Volgens Arno omvat de Green Deal namelijk een aantal ingrijpende veranderingen. In een Amerikaans rapport wordt beschreven dat ze zullen leiden tot honger onder ruim 22 miljoen mensen en tot hogere voedselprijzen.

Daarnaast hebben we het ook over de koppeling van het elektronische patiëntendossier aan de Digital Identity, de toenemende macht van de EU op het lokale strafrecht en de afzwakking van de Trias Politica. Het is wederom een bijzonder leuke en interessante podcast geworden. Ik bedank Arno voor alle tijd die hij hierin heeft gestoken!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.