Welkom bij het tweede deel van de podcast met Arno Wellens (deel 1 vind je hier!). In deze aflevering vertelt Arno dat Nederland trekker is van het Digital Identity project in de Europese Unie en komt hij tevens met bewijs dat de Kamer niet correct is geïnformeerd omtrent de voordelen van een Digital Identity voor Nederland.

Aangezien de wettentrein (legislative train) zoveel omslaat, zijn we er wederom niet in geslaagd alles te behandelen wat we wilden behandelen. Dus er komt binnenkort een Deel 3 aan waarbij we de overige aspecten van de wettentrein zullen bespreken.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.