Vandaag de dag voelt elke Nederlander op een bepaalde manier de uit de pan rijzende inflatie in de portemonnee. Alles wordt simpelweg duurder. Van energie, tot brandstof, tot boodschappen bij de supermarkt. Over de oorzaken van deze inflatie bestaat behoorlijk wat discussie onder economen. Zo lijkt hoofdeconoom van het CBS opmerkelijk genoeg een ander standpunt te hanteren dan het IMF. De ECB heeft bekend gemaakt dat zij in juli van dit jaar de rentes omhoog zullen gooien. Wat zullen de gevolgen hiervan zijn en is dit wel een goede beslissing? 

Daarnaast heeft de grote Amerikaanse investeringsbank Morgan Stanley onlangs gesteld dat het Bitcoin (BTC) ‘Lightning Network’ misschien wel praktischer kan zijn voor kleine betalingen dan een debit bankkaart! Dat een bank als Morgan Stanley het Lightning Network boven een debit card verkiest is uiteraard bijzonder opmerkelijk. 

Dit en nog veel meer in de nieuwste aflevering van Madelon Praat.

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.