Hallo crypto maten! Het zijn een aantal turbulente dagen geweest. De bitcoin koers ligt op het belangrijke support van $28.000-30.000 terwijl UST haar peg met de dollar is verloren en luna volledig is gecrasht. In deze video deel ik een aantal gedachten omtrent de huidige situatie.

Mocht je flinke verliezen hebben geleden als gevolg van de recente prijs actie dan helpt het om letterlijk even afstand te nemen van de markten. Probeer de langetermijnfocus te houden!

Bitcoin, altcoins en NFT’s

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.