Vandaag spreek ik met John van Meer, beter bekend als ‘de Bitcoin Consultant’, over waarom mensen moeten investeren in Bitcoin (BTC), Bitcoin en het milieu, de toekomst van Bitcoin en nog veel meer. John is onder andere bekend voor zijn dagelijkse crypto analyses op zijn YouTube kanaal ‘de Bitcoin Consultant’. Op deze manier leert de Bitcoin Consultant andere mensen hoe je technische analyses maakt en een succesvolle trader kan worden.

Bitcoin mining, het milieu en je eigen bank zijn

Bitcoin is een nieuw betalingssysteem. Uit het verleden blijkt dat centrale systemen keer op keer falen. Bitcoin is een gedecentraliseerd systeem dat van iedereen is. Daarnaast is het mooi meegenomen dat Bitcoin (nog) geen last heeft van inflatie. John wil mensen helpen om de waarde van hun geld te behouden en ze te leren over dit nieuwe decentrale systeem.

Bitcoin kan gebruikt worden om je eigen bank te zijn. Er is geen organisatie ter wereld die je Bitcoin kan bevriezen, waardoor je altijd toegang hebt tot je eigen geld. Bitcoin mining kost veel energie, maar levert ook energievoordelen op. Bitcoin heeft geen banken nodig die draaiende gehouden moeten worden (en dus energie gebruiken). Bitcoin miners zijn ook vaak vooruitstrevende mensen die op zoek zijn naar de goedkoopste energie en daardoor regelmatig gebruik maken van groene energie.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.