David van Ineveld is een van de meest allround personen die ik ken. In dit gesprek neem ik je mee in Davids leven. Wat deed hij in Zuid-Afrika? Waarom is hij verhuisd naar Ibiza? En hoe zorg je ervoor dat je fysiek en mentaal in balans bent? Dat zijn een paar thema’s die we vandaag bespreken. Sla maar even een paar Netflix-afleveringen over en bekijk dit gesprek. Ik kan je garanderen dat je hier meer van gaat leren!

Interesse in blockchain

David is onder andere een groot voorstander van schuldenvrij leven. In ons gesprek vertelt hij waar dat precies vandaan komt en hoe hij dat zelf voor zich ziet. Ook geeft hij ons inzicht in hoeverre bedrijven en banken momenteel geïnteresseerd zijn in blockchain. Zelf is hij met Catena Investments ook flink bezig met het tokenizen van assets. Daarnaast bespreken we de toekomst van central bank-issued digital currencies (CBDC’s), programmeerbaar geld en crypto als tegenstander van deze ideeën.

Maar niet alleen financiële gezondheid is van belang. Daarom praten we ook over fysieke en mentale gezondheid. David neemt ons mee in hoe hij daar zelf invulling in geeft. Alles komt voorbij: van verschillende sporten tot meditatie, van Wim Hof tot soul searching. Inspirerende verhalen staan je te wachten, veel plezier!

Bitcoin, altcoins en NFT’s

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.