De volatiliteit op de crypto-markt neemt verder af. Bitcoin (BTC) maakt steeds kleinere bewegingen en dat kan wel eens een teken zijn dat er juist een grote beweging aan de horizon ligt. In de bovenstaande video bekijkt John de huidige situatie nauwkeurig waarbij de koersen van bitcoin, ethereum (ETH) en ripple (XRP) voorbij komen. Ook behandelt John de traditionele beurzen. Dat en meer hoor en zie je in de bovenstaande video!

Handel samen met Crypto Insiders

Wil jij up-to-date blijven, meer technische analyses ontvangen of hier vragen over stellen? In de Crypto Insiders Discord groep bediscussiëren we het laatste crypto nieuws en delen onze analisten de nieuwste koersanalyses als eerst met jullie. Door dagelijks kennis met elkaar te delen, proberen we samen de markt een streepje voor te blijven. Ben je nog geen lid? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina, je kunt de eerste 30 dagen gratis uitproberen!

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.