De cryptocurrency markt vecht de laatste tijd tegen een gevaarlijke tyfoon sinds de paniek en sell-off die werd veroorzaakt door Amerikaanse aandelen en de beleidsverandering van de FED. De prijs van Bitcoin (BTC) dook op 10 mei onder de $30.000 en daalde met 19% in 5 dagen. Deze duikvlucht heeft ook meer mensen ongerust gemaakt. De Fed verhoogt de rente, de Amerikaanse aandelenmarkt keldert en andere gebeurtenissen tonen aan dat Bitcoin het moeilijk kan krijgen. Een aantal factoren suggereren echter dat het nu de beste tijd is om de dip te kopen.

Bitcoin halving Radicale factor in de komende stijging van de prijs

In feite zal de volgende ronde van de Bitcoin halvering opnieuw een grote invloed hebben op de prijs van BTC. Bij elke halvering gaan de dagelijkse uitgifte en het aanbod omlaag. De moeilijkheidsgraad van blocks mining voor miners zal verder toenemen, waardoor de prijs van Bitcoin ook weer zal stijgen. En de prijs impuls van deze fundamentele factor is niet te stoppen en ongeëvenaard.

De Greed Index geeft aan dat de markt “Hot” zou moeten zijn

Bij het analyseren van het huidige sentiment van de Bitcoin-markt wordt vaak 0 to 100 gebruikt om het angst- en hebzuchtsentiment aan te geven. Nul betekent “extreme angst”, terwijl 100 “extreme hebzucht” betekent. Wanneer beleggers “te hebberig” worden, betekent dit dat de markt zich zal aanpassen en wanneer de index naar “extreme angst” wijst, illustreert dit dat beleggers te bezorgd zijn, maar het geeft ook aan dat het een goede gelegenheid is om bitcoin te kopen. Slimme beleggers kunnen marktsignalen nauwkeurig identificeren en elke beleggingskans grijpen. Deze grote daling kan ook vergelijkbare kansen bieden.

De beste tijd voor een Bitcoin bodem

In november van het vorige jaar was de prijs van bitcoin 68.000 dollar, terwijl de huidige prijs van bitcoin is gedaald tot 31.500 dollar. Als je nu koopt, zullen de kosten 115% lager zijn dan voorheen. Het is eigenlijk de beste tijd om nu de cryptomarkt te betreden.

Professionele handelaren hebben hun handelsstrategieën tijdens een dalende markt geoefend in gesimuleerde handel, de juiste handels tools gekozen, en zichzelf geholpen om de winst te maximaliseren. De 100x leverage die Bexplus biedt kan zeker een belangrijke hulp zijn. Met een hefboom van 100x kunnen handelaren met slechts $1 al $100 verhandelen. Tegelijkertijd kunnen handelaars ook alle winsten van deze positie van $100 krijgen.

Stel je voor dat we 1 BTC gebruiken om een long contract te openen wanneer Bitcoin verhandeld wordt tegen $32.000. Wanneer de prijs van Bitcoin stijgt naar 36.000 dollar zal de winst dan zijn: ($36.000 – $32.000) * 100 BTC / $36.000 *100% ≈ 11 BTC, waardoor de ROI 1100% is.

Meer weten over Bexplus

Bexplus is een professioneel cryptocurrency handelsplattform dat 100x leverage en copy trading biedt, evenals een demo-account. Daarnast is Bexplus netjes deaccrediteerd door de Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business). Het biedt 100x leverage futures trading op een verscheidenheid van handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP.  Men heeft geen KYC nodig en Bexplus is ondertussen populair bij meer dan 1 miljoen mensen wereldwijd. 

Bexplus staat daarnaast bekend om de volgende functies:

Demorekening met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met leverage trading.
100x leverage wordt aangeboden aan de handel winst te maximaliseren.
Copy trading verstrekt om superieure handelaars toe te staan om winsten voor u te maken.

100% bonus voor elke storting.
Een bitcoin portefeuille met een jaarlijks rentepercentage tot 21%.
Geen KYC vereiste, registratie met E-mail verificatie binnen een paar minuten.
 Intuïtieve en volledig uitgeruste app op Apple Store en Google Play.
25/7 uur één-op-één service om uw problemen op elk moment op te lossen.
Snelle opname zonder tijdslimiet, en geen stortingskosten.

Het maakt niet uit of u een beginner of een veteraan bent, Bexplus is zeer vriendelijk voor beide en u zult zeker genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.