In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Fantom (FTM) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Fantom (FTM)?

Fantom is een schaalbaar smart contract platform. Fantom werkt ook niet, zoals we gewend zijn van cryptocurrencies, op een blockchain maar maakt gebruik van directed acyclic graph (DAG). Bij een nieuwe transactie zullen er dus geen blocks op de blockchain worden toegevoegd, maar er zal op transacties die ervoor zijn gekomen worden gebouwd. Fantom kan hierdoor veel sneller en goedkoper werken.

Laatste Fantom nieuws

Onlangs kwam Fantom met een interessante ontwikkeling. Houders van de tokens kunnen meebeslissen over de toekomst van het project door proposals, ofwel voorstellen. Andere investeerders kunnen deze voorstellen doen. In dit geval werd een voorstel gedaan door Sam.

In dit voorstel is het Ecosystem Support Vault beschreven. Dit is een systeem dat een automatisch een deel van de transactiekosten van het Fantom netwerk pakt en apart zet. In plaats van dit geld te vernietigen, wat normaliter gebeurt, krijgen nieuwe projecten het geld. Deze nieuwe projecten kunnen vervolgens met dat geld zichzelf verder ontwikkelen.

Uiteindelijk kreeg dit voorstel genoeg steun en gaat dit geïmplementeerd worden in het systeem.

Wat zijn de verwachtingen voor Fantom (FTM)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse FTM koers

Vandaag zijn er veel verschillende nieuwe technische analyses gedeeld in de Discord community. Een daarvan was Fantom. FTM laat een perfect patroon zien. Over de afgelopen maanden wist de koers een Elliott Wave ABC patroon te vormen, waarbij de C wave binnen de 100% en 123,6% valt zoals de theorie voorschrijft. Op dit moment verwachten de analisten van Crypto Insiders nog een daling voor FTM.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande FTM analyse is op 29 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

FTM kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.